//Dispozitive anti-panică eficiente și durabile, gama ISEO

Dispozitive anti-panică eficiente și durabile, gama ISEO

Push SIRENA

Dispozitiv de ieşire pentru anti-panică cu alarmă acustică. Când alarma este pornită, dispozitivul emite un semnal acustic puternic (90 dB) de fiecare dată când este apăsată bara, asigurând astfel ieşirea de urgenţă cu securitate suplimentară contra furtului şi/sau deschiderii neautorizate. Este compatibil cu gama ISEO Push şi se poate monta uşor ca modernizare pentru dispozitivele de ieşire anti-panică deja instalate. Funcţionarea cu baterie fără alimentare externă permite realizarea unei instalaţii rapide, uşoare şi economice. Un selector conectat la un cilindru simplu profil european, acţionat cu cheie (inclus), este folosit pentru programarea funcţiilor şi setarea stării dispozitivului (alarmă oprită, alarmă pornită, întârziere). Funcţii şi caracteristici dispozitiv: – funcţie “pauză” pentru ieşire fără alarmă. – resetare alarmă doar folosind cheia. – Semnale acustice. 2 semnale led ce arată starea dispozitivului şi încărcarea bateriei. – alimentat de 2 baterii alcaline AA (peste 2 ani durată de viaţă fără alarmă) – semnal descărcare baterie cu 3 niveluri ce permite programarea înlocuirii – selector compatibil cu cilindrii simpli cu profil european (dimensiune 30+10) cu camă DIN cu 8 poziţii.

BCS2000

În timpul unui incendiu într-o clădire publică, blocarea incendiului, datorită uşii de incendiu, este esenţială pentru combaterea incendiului şi protecţia persoanelor şi bunurilor. BCS2000 permite menţinerea uşilor de incendiu deschise într-o situaţie normală pentru a uşura traficul în clădire, asigurând închiderea completă a uşii la detectarea incendiului. Include dispozitiv de închidere uşă, funcţii acţionate electric pentru a menţine uşa deschisă şi coordonator uşă.

FL96 Evo

Acest dispozitiv contribuie la combaterea incendiului şi în clădirile publice, asigurând închiderea uşii. Este proiectat pentru montarea pe un singur canat. Scopul principal al FL96 Evo este de a menţine uşa complet liberă în situaţii normale pentru a asigura flexibilitatea pentru administrarea poziţiilor uşii de către utilizator. Include dispozitiv de închidere uşă, funcţii acţionate electric pentru a menţine uşa deschisă.

Accesorii

UNITATE DE ALIMENTARE ELECTRICĂ 12 Vcc – 50 W
– Intrare 120-230 Vca. Ieşire 12 Vcc 3,5 A
– Montare şină DIN35.
– Ambalare: 1 unitate sursă de alimentare, manual de instrucţiuni.

UNITATE DE ALIMENTARE ELECTRICĂ 24 Vcc – 30 W
– Intrare 120-230 Vca. Ieşire 24 Vcc 1,2A
– Montare şină DIN35
– Ambalare: 1 unitate sursă de alimentare, manual de instrucţiuni.

UNITATE SURSĂ DE ALIMENTARE 24 VCC – 70 W
– Intrare 120-230 Vca. Ieşire 24 Vcc 3A
– Montare şină DIN35
– Ambalare: 1 unitate sursă de alimentare, manual de instrucţiuni.

UNITATE SURSĂ DE ALIMENTARE 12 VCC – 42 W
– Intrare 120-230 Vca. Ieşire 12 Vcc 3A
– Montare şină DIN35
– Compatibil cu THESIS
– Ambalare: 1 unitate sursă de alimentare, manual de instrucţiuni.

CAPAC ASCUNS CABLU, flexibil, extern L=300

CAPAC ASCUNS CABLU, flexibil, extern L=450

CAPAC ASCUNS CABLU, flexibil, versiune lipită L=300
– Pentru deschideri până la 90°
– Compatibil cu Thesis, Top Exit DGT, x1R.

CAPAC ASCUNS CABLU ARC, flexibil
– Pentru deschideri până la 180°.

Pentru mai multe informații legate de soluțiile ISEO, luați legătura cu cel mai apropiat reprezentant Feroneria din zona dumneavoastră, accesând formularul de contact de pe www.feroneria-iseo.ro.