LifeRelax inseamna home & professional SPA bine gandite. Inseamna o echipa de profesionisti, parteneri-furnizori de echipamente si materiale de inalta calitate, fapt care le permite sa ofere solutii complete, la cheie, pentru orice tip de lucrare din piata de profil.
Totusi la ce trebuie sa fim atenti atunci cand alegem elementele SPA si ce inseamna mai exact un SPA bine dotat? Iata ce ne spun specialistii Life Relax Hotspirng.
In ultimii ani am avut tot mai multe cereri pentru servicii constand in consiliere, design-proiectare, constructie-finisaje, mentenanta si furnizarea materialelor consumabile aferente bunei functionari a oricarui centru SPA. In majoritatea cazurilor clientii prefera sa primeasca un proiect la cheie, care include nu doar proiectarea, dar si echipamentele profesionale, montajul si garantia.
In primul rand orice SPA trebuie fundamentat pe o cunoastere aprofundata a domeniului si pe experienta, tinand cont in primul rand de nevoile de relaxare fizica si mentala ale viitorilor oaspeti, cat si de nevoia de confort si intimitate proprii fiecaruia. Provocarea cea mai mare in crearea unui Thermarium este alegerea corecta a materialelor, a culorilor, a luminilor care sa fascineze oaspetii si pe de alta parte sa imbine aspectele functionale cu cele economice.
Daca este sa ne referim la dotarea clasica a unui SPA trebuie sa luam in calcul cateva elemente asa-zise obligatorii nu neaparat pentru ca asa cere trendul, ci pentru ca nevoile si dorintele consumatorului de astfel de servicii, din ce in ce mai rasfatat si mai cunoscator, o impune.
Un minim de dotari trebuie sa cuprinda:
- O piscina pentru inot. Daca spatiul ne permite doar o piscina de dimensiuni mai reduse, atunci acest minus poate fi compensat de un sistem de inot contra curentului.
- Ideal ar fi ca in apropiere sa se regaseasca si un Jacuzzi sau un Hydropool (o mini piscina de cca.10 – 20 mp, ce combina beneficiile apei calde (34 – 36°C) cu masajul generat de jeturile de apa, creand o experienta extrem de relaxanta cu ajutorul cromoterapiei, paturilor de inox cu hidromasaj, cascadei si dusurilor cervicale, banchetei de hidromasaj si a zonelor de hidromasaj individual).
- Un Thermarium care sa cuprinda: o Finnish Sauna (temperatura 90°C – 100°C / umiditate 0%) sau o Biosauna (temperatura 50 – 70°C / umiditate 45 – 55% – este o alternativa pentru sauna finlandeza si baia de aburi, cu o temperatura mai joasa decat in sauna finlandeza si cu umiditate lejera, care o fac mai usor de suportat; eficienta in combaterea stresului, a tensiunii musculare si pentru intarirea sistemului imunitar, constituie un mijloc optim de purificare a organismului de substantele nocive), si o baie de aburi (temperatura 45 – 50°C / umiditate 100% – curata in profunzime pielea, elimina toxinele si decongestioneaza caile respiratorii; actiunea simultana a caldurii si umiditatii detensioneaza musculatura si genereaza o stare de bine a intregului organism) sau un Hammam de dimensiuni mai mici pentru ritualuri specifice (turcesc, marocan, tunisian), foarte indragite de consumatorii de SPA intrucat relaxeaza si curata foarte bine pielea, dand acea senzatie unica de prospetime si curatenie a pielii si o stare ca de nou nascut.
- Dusuri emotionale sau «EXPERIENCE SHOWERS» (dusuri cu presiuni, temperaturi si arome diferite: Tropical Shower cu aroma de mango, care simuleaza o ploaie calda de vara sau Ice Mist – o ceata rece de menta sau eucalipt).
- Zona de relaxare – una dintre zonele cele mai importante in orice SPA sunt camerele de relaxare. Posibilitatea de a te bucura de momente linistite si de rasfat intr-un ambient primitor si cald este cheia succesului acestor spatii. De obicei includ sezlonguri confortabile incalzite, iar designul trebuie sa aiba acel efect «wow», dar sa nu distruga atmosfera de calm si liniste.
Pentru mai multe detalii consulta website-ul oficial: https://www.liferelax.ro/