//Vitalis Consulting este nominalizata a 11-a oara pentru „Cea mai buna companie de project management a anului” in cadrul Galei Premiilor CIJ

Vitalis Consulting este nominalizata a 11-a oara pentru „Cea mai buna companie de project management a anului” in cadrul Galei Premiilor CIJ

Gala Premiilor CIJ este una dintre cele mai importante si de durata evenimente de premiere pentru piata imobiliarelor comerciale din Romania. In acest an va avea loc cea de-a 12-a editie a prestigiosului eveniment, reunind cei mai activi jucatori de pe piata romaneasca de constructii care au avut realizari semnificative pe parcursul anului ce urmeaza sa se incheie.

Vitalis Consulting va participa pentru a 11-a oara in acest an la Gala Premiilor CIJ, fiind nominalizata pentru premiul de „Cea mai buna companie de Project Management a anului”, avand sansa de a celebra impreuna cu parteneri, colaboratori si colegii de industrie un an plin de munca consistenta, proiecte noi, livrari de exceptie si parteneriate importante consolidate.

In peste 13 ani de activitate in industrie furnizand servicii complete de management in constructii, Vitalis Consulting a adunat un portofoliu de peste 500 de proiecte imobiliare coordonate pentru mai mult de 300 de clienti locali si internationali din diferite sectoare, precum birouri, rezidential, retail,  industrial si logistic.

Din realizarile echipei Vitalis din acest an fac parte colaborari importante incheiate, livrari majore si un numar semnificativ de proiecte noi care au intrat in portofoliul nostru, de la hoteluri de lux, la cladiri moderne de birouri, complexe rezidentiale exclusiviste si proiecte cu destinatie mixta.

Una dintre colaborarile majore consolidate in acest an este cea cu dezvoltatorul One United Properties, pentru care echipa Vitalis coordoneaza in prezent 5 proiecte imobiliare de anvergura (complexul de birouri One Cotroceni Park, proiectul mixt One Verdi Park, cu destinatie de birouri si rezidentiala, cladirea rezidentiala de lux One Peninsula, proiectul rezidential exclusivist One Herastrau Plaza si cladirea de birouri One Tower, parte a ansamblului multifunctional One Floreasca City), cu peste 170,000 mp suprafata totala si 200 milioane de euro investiti.

Un alt parteriat puternic incheiat in acest an este cel intre Vitalis Consulting si Hagag Development Europe, parte a Hagag Group, pentru care Vitalis coordoneaza 4 proiecte ambitioase valorand peste 150 milioane euro, dezvoltate in cele mai exclusiviste zone ale capitalei. Vorbim aici despre cladirea moderna de birouri Victoriei 109 si cladirea rezidentiala de lux Victoriei 139, dezvoltate pe Calea Victoriei, alaturi de complexul rezidential Pipera H compus din 5 cladiri residentiale ce urmeaza a fi dezvoltate in zona Pipera si proiectul Eliade 9 ce consta in construirea unei cladiri rezidentiale de lux in zona Primaverii.

Cu dezvoltatorul River Development ne-am extins de asemenea colaborarea, intrucat dupa finalizarea cladirii inovative de birouri The Light One in acest an, am inceput coordonarea a doua noi cladiri de birouri in centrul de business Sema Park. Este vorba despre cladirile Oslo si London cu o suprafata totala de 57,741 mp si 31,524 mp suprafata inchiriabila.

Printre alte proiecte de anvergura pe care le coordonam in prezent se numara: renovarea si extinderea Magazinului Bucuresti din centrul capitalei, construirea primului Swissôtel din Romania si cel mai inalt hotel din Bucuresti (85 de metri inaltime, 23 de etaje si 3 subsoluri), constructia a celui de-al 4-lea hotel Radisson Blu din Romania si primul hotel de lux din Cluj-Napoca (renovarea si extinderea hotelului Sport) si multe altele.

Dupa mai mult de 13 ani de experienta si munca consistenta, suntem extrem de mandri sa fim recunoscuti astazi ca unul dintre actorii cheie ce ofera servicii de consultanta pe piata constructiilor si imobiliarelor, atat in Romania, cat si peste hotare, intrucat proiectele pe care le-am coordonat de-a lungul timpului au trecut granitele tarii in Ucraina, Regatul Unit si Republica Moldova.

Pe parcursul anilor, eforturile, munca si dedicarea echipei noastre au fost recompensate in cadrul Galei Premiilor CIJ, Vitalis castigand 6 premii pentru “Cea mai buna companie de Project Management a anului”, din 10 nominalizari si suntem fericiti sa fim iarasi pentru a 11-a oara in acest an pe lista companiilor nominalizate pentru aceeasi categorie.

Gala premiilor CIJ va avea loc Joi, pe 5 Decembrie, la hotelul Radisson Blu din centrul capitalei. Asteptam cu nerabdare evenimentul si dorim mult success tuturor companiilor nominalizate.