//Tuplex: plăci HPL pentru interior și exterior într-o multitudine de culori

Tuplex: plăci HPL pentru interior și exterior într-o multitudine de culori

Grupul Tuplex, comerciant al unei game vaste de produse care se adresează producției publicitare, construcțiilor și industriei vă propune soluțiile cu plăci HPL pentru interior și exterior. 

Plăcile HPL sunt panouri decorative compacte fabricate prin presarea de foi stratificate de hârtie kraft impregnată cu rășină fenolică, la o temperatură ridicată (aprox. 150 °C) și o presiune de 7-9 MPa. Se obține astfel un material omogen, neporos, cu una sau două fețe decorative, foarte rezistent la impact, la abraziuni și umiditate, reprezentând o foarte bună alternativă la alte materiale de construcții.

Placile HPL comercializate de grupul Tuplex sunt produse în conformitate cu standardul european EN 438.

Gamă largă de aplicații și varietate de culori pe stoc

Soluțiile propuse sunt dezvoltate pentru o gamă largă de aplicații, atât de interior cât și de exterior. De asemenea, un lucru esențial de precizat este și faptul că se pot produce într-o multitudine de culori, cu texturi și finisaje variate, de la decoruri de lemn sau piatră și culori metalice, până la diverse imagini personalizate, reușind să acopere o gamă extinsă de cerințe în domeniile: construcții, arhitectură, amenajări interioare și în industria mobilei.

Unde se pot utiliza soluțiile HPL Tuplex?

  • Plăci HPL de interior – sunt ideale pentru zonele cu trafic intens și cu exigențe stricte legate de igienă, unde sunt necesare materiale rezistente la impact, la umiditate, mucegai și abraziuni. Aceste soluții sunt potrivite pentru pereți despărțitori, compartimentări, cabine de toalete, vestiare, blaturi și suprafețe de lucru, glafuri interioare, mobilier baie, bucătărie, laboratoare, cabinete medicale, baruri, recepții, spații comerciale, școli și grădinițe; diverse amenajări interioare etc. În catalogul Tuplex există în prezent două astfel de variante de produs: HPL compact interior KRONODESIGN – KRONOSPAN și HPL compact interior ASD Laminat, care beneficiază de cea mai mare gamă de culori disponibilă din stoc
  • Plăci HPL de exterior – îmbină rezistența la factorii externi cu protecția UV. Sunt potrivite pentru a fi utilizate în constructii, fiind practic un produs alternativ la placările cu aluminiu compozit. Ca și destinație, aceste soluți sunt recomandate pentru placarea de fațade, balcoane, glafuri exterioare, mobilier stradal sau pentru locurile de joacă. În catalogul Tuplex există în prezent două astfel de variante de produs: HPL compact exterior KRONOART – KRONOSPAN și HPL compact exterior ASD Laminat

Pentru mai multe detalii privind oferta actuală, cei interesați sunt rugați să acceseze website-ul TUPLEX.

Grupul Tuplex este cel mai mare distribuitor de materiale plastice din Europa Centrală și de Est. Începând din 1990, Tuplex a dezvoltat sucursale în Polonia, Rusia, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Bulgaria, Serbia și Croația. În România grupul este prezent de la începutul anului 2008, în București, Timișoara, Iași și Brașov.