//Spațiul și panorama perfecte cu gama de culisante de aluminiu Vizual de la Helios

Spațiul și panorama perfecte cu gama de culisante de aluminiu Vizual de la Helios

Cum să te bucuri zi de zi de peisajul preferat și de un spațiu de trecere cât mai extins? Cu ajutorul ușilor glisante de sticlă din gama Vizual de la Helios. Aceste produse sunt potrivite pentru proiecte arhitecturale deosebite și se remarcă printr-o suprafață de sticlă ce permit luminozității să invadeze spațiul din locuință și să aducă spațiul exterior la interior.

Modernitate, spațialitate și fiabilitate

Cu un design deosebit și o varietate consistentă de culori puse la dispoziția clienților, aceste produse propun clienților o estetică deosebită. Se poate opta pentru sticlă antiefracție, securizată sau mată, iar aluminiul din care sunt fabricate vă oferă posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de culori din gama RAL atât mate cât și cu texturi de lemn sau lucioase.

Vizual 60 – pentru panorame deosebite

Această culisantă care oferă o panoramă perfectă poate ajunge la 8 mp supfarață vitrată, prevăzută cu un sistem care permite construirea de culisante încastrate în perete. Vizual 60 este o soluție perfectă pentru proiectele creative ale arhitecților și vine la pachet cu o serie de beneficii extrem de importante. Produsul se înscrie în performanțele și standardele livrate constant de specialiștii Helios care, pe lângă asigurarea calității, pun la dispoziția tuturor clienților și 5 ani de garanție per produs. De asemenea, Vizual 60 se remarcă și prin durabilitate și rezistență la lovituri și factori de mediu, dar și printr-un grad de siguranță sporit, datorită închiderii multipunct care asigură protecție împotriva efracției.

Vizual 160 – frumusețe și eficiență energetică

Vizual 160 vine cu un profil de aluminiu inovativ ale cărui caracteristici o fac o soluție ușor de montat, de utilizat și mai ales durabilă. Posibilitățile arhitecturale și adaptabilitatea profilului vor completa perfect armonia casei, iar suprafața vitrată maximă de pentru două canaturi de 10mp vor permite luminii să pătrundă în spațiul locuit și să-l transforme. Cu un sistem modern de culisare pe role și feronerie premium, Vizual 160 este o soluție ideală pentru proiectele speciale ale arhitecților sau pentru beneficiarii care își doresc să ofere un aspect deosebit propriului proiect.

Vizual 116 – minimalismul dedicat spațiilor mari

Pentru spații mari care necesită și un aport de lumină mai consistent, specialiștii Helios recomandă soluția Vizual 116. Profilul de aluminiu din care este fabricată este foarte subțire și prin urmare foarte puțin vizibil, astfel că 94% din suprafața culisantei este realizată din sticlă. De asemenea, este important de menționat că această culisantă are și cele mai bune prestații termice și acustice pentru un sistem cu aceste caracteristici. Sistemul modern de culisare oferă ușurință în manevrare, iar profilele de aluminiu cu adâncimi constructive variate sunt prevăzute cu barieră termică pentru o mai bună izolație termică.

Mai multe detalii tehnice despre culisantele Vizual oferite de Helios sunt disponibile pe ferestrehelios.ro.

Despre Helios

HELIOS este marca sub care BDM Grup Invest produce și comercializează ferestre și uși termoizolante de PVC și aluminiu încă din anul 2004. Activitatea de producție se desfășoară într-o locație dotată cu utilaje de ultimă tehnologie, este complet automatizată. HELIOS înseamnă 400 de ferestre realizate pe zi, 17 ani de activitate, aproape 20.000 metri pătrați suprafață de producție, 200 de angajați și peste 300 de colaboratori în 6 țări.