//Sistemele ARGO No Touch și tratamentul Anti Germ de la ISEO

Sistemele ARGO No Touch și tratamentul Anti Germ de la ISEO

În această perioadă, în care cu toții acordăm o grijă sporită la suprafețele atinse frecvent de multe persoane și încercăm să eliminăm riscul de contaminare cu viruși, sistemele No Touch (Fără Atingere) de la ISEO se dovedesc a fi o reală necesitate, în special în clădiri și instituții cu trafic intens. Acestea pot fi accesate prin aplicația ARGO, doar cu smartphone-ul, fără a fi nevoie de a le deschide manual.

ISEO Zero1 – dispozitive de control acces, serii inteligente, sunt concepute să lucreze cu Argo, noua aplicație potrivită pentru orice smartphone.

SISTEMUL DE DESCHIDERE “NO TOUCH”

Deschidere cu smartphone

Datorită tehnologiei Bluetooth Smart, chiar și utilizatorii de iPhone pot deschide acum orice ușa echipată cu un dispozitiv de control al accesului Smart serie, fără hardware suplimentar.

Aplicația gratuită Argo permite oricărui telefon Bluetooth Smart Ready (iOS, Android, Windows Phone) deblocarea ușii.

Deschidere de la telecomandă

Tehnologia Bluetooth Smart permite deblocarea la distanță a ușii până la o distanță de 10 metri.

Utilizați telefonul ca telecomandă pentru a vă debloca ușa.

ANTI GERMENI – PROTECȚIE ANTIBACTERIANĂ PERMANENTĂ

Anti Germeni este un tratament antibacterian permanent și absolut sigur, pe care ISEO a decis să-l utilizeze pe toată gama de dispozitive de panică de ieșire.

În câteva minute, ucide mai mult de 650 de virusuri, mucegaiuri, alge, micoze și specii de bacterii (ca Legionella, Salmonella și MRSA), datorită unei acțiuni continue de 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, reducând nivelului de bacterii cu 99%.

Tratamentul Anti Germeni se recomandă a fi folosit într-o diversitate de instituții și clădiri publice, precum spitale, clinici, hoteluri, restaurante, școli / grădinițe, farmacii, laboratoare, supermarket-uri, mall-uri, cinematografe, aeroporturi sau gări.

Compania ISEO SERRATURE este specializată în securitatea casei, încuietori de securitate, sisteme de securitate, încuietori de tip keyed, securitatea casei antifurt. Produsele precum bare antipanică, cilindri, încuietori, lacăte sunt de cea mai bună calitate.

Astăzi, Grupul Iseo este o prezență semnificativă pe scena internațională; este o realitate alternativă pentru grupurile financiare majore. Acesta cuprinde o echipă de companii sinergetice care își păstrează propriul personal de conducere, antreprenoriat și site-uri de producție. Acest lucru permite să ofere clienților cea mai bună gamă de produse și calitate a serviciilor.

Date de contact:
FERONERIA

+40 257 250 225
www.feroneria-iseo.ro
feroneria@iseo.com
fb.com/Feroneria

Adresa: Calea 6 Vânători, nr. 51-53, Arad

ISEO GROUP
+40 756 027 542
www.iseo.com
zero1-ro@iseo.com