//QBOND: Plăci aluminiu compozit pentru fațade durabile de la Tuplex

QBOND: Plăci aluminiu compozit pentru fațade durabile de la Tuplex

Pentru lucrări durabile și cu un design modern și o estetică adaptată noilor tendințe, specialiștii Tuplex vă recomandă plăcile aluminiu compozit pentru fațade QBOND.

QBOND sunt panouri compozite ușoare, rigide și durabile, cu aplicații multiple, compuse din două fețe din aluminiu vopsit și miez negru din polietilenă cu densitate redusă (PE) sau miez mineral rezistent la temperaturi înalte (FR-B1 sau A2). În România echipa Tuplex deține și Agrement Tehnic, emis de Comisia de Agrement Tehnic în Construcții (CATC), fapt care îi certifică atât calitatea produsului cât și expertiza echipei de specialiști.

Pentru fixarea straturilor se apelează la procedee chimice și mecanice obtinându-se astfel un material foarte rezistent la delaminare. Important de menționat este și faptul că panourile compozite QBOND au fețele lăcuite PVDF (Kynar 500), specific placărilor exterioare, ceea ce înseamnă 10 ani garanție de la producător.

Care sunt avantajele QBOND?

  • Greutate redusă
  • Ușurință în prelucrare și montaj
  • Rezistență în timp la factorii de mediu
  • O mare varietate de culori, dimensiuni și texturi
  • Izolare fonică ridicată și siguranță la foc, precum și un cost relativ scăzut a panourilor din aluminiu compozit

Toate acestea le recomandă ca fiind o alegere excelentă pentru placarea clădirilor. Astfel, se pot obtine design-uri originale și sofisticate în stil arhitectural modern pentru: clădiri rezidențiale, centre de afaceri, centre comerciale, instituții medicale și educaționale, muzee și centre de expoziții, galerii, restaurante, cafenele, saloane de înfrumusețare, farmacii, benzinării, centre de fitness, piscine etc.

Grupul Tuplex este cel mai mare distribuitor de materiale plastice din Europa Centrală și de Est. Începând din 1990, Tuplex a dezvoltat sucursale în Polonia, Rusia, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Bulgaria, Serbia și Croația. În România echipa este prezentă de la începutul anului 2008, în București, Timișoara, Iași și Brașov și comercializeaă o gamă vastă de produse ce se adresează producției publicitare, construcțiilor și industriei.

Mai multe detalii despre produsele și serviciile oferite sunt disponibile pe wesbsite-ul oficial: www.tuplex.ro