//#jurnaldepandemie: „lucratul de acasa, in ceea ce priveste ofertarea si vanzarile, ne aduce chiar economii logistice” – Horia Pantelimon, Sales Director Euroconfort Grup

#jurnaldepandemie: „lucratul de acasa, in ceea ce priveste ofertarea si vanzarile, ne aduce chiar economii logistice” – Horia Pantelimon, Sales Director Euroconfort Grup

Din 2002 Euroconfort Grup inseamna un partener tanar si dinamic, dar mai ales servicii de calitate in domeniul climatizarii. Prin intermediul unui parteneriat de incredere cu grupul CIAT, compania este alaturi de clientii firmei, incepand de la faza de proiectare si terminand cu faza de asistenta tehnica si servicii post-vanzare. Cum s-au reorganizat in timp de pandemie si ce masuri imediate au luat am aflat de la Horia Pantelimon, Sales Director al Euroconfort Grup.

Care sunt principalele masuri pe care le-ati luat in aceasta perioada pentru a duce mai departe afacerea?

Beneficierea de somaj tehnic pentru persoanele care nu pot sa isi desfasoare munca de acasa.

Ce cititi in aceasta perioada?

Incerc sa ma detasez de toata avalansa de informatii de la TV sau din presa. In schimb, imi fac planuri de vacanta, pentru cand toata criza va fi terminata.

Ce faceti pentru a tine moralul pozitiv? Dar pe al angajatilor?

Am moral pozitiv dintotdeauna, si incerc sa insuflu asta si colegilor mei.

Ce va ingrijoreaza cel mai tare legat de afacerea/industria d-voastra?

Felul in care ne-am organizat, dupa vechea criza economica, ne permite acum o oarecare relaxare. Nu avem chirii de platit, iar lucratul de acasa, in ceea ce priveste ofertarea si vanzarile, ne aduce chiar economii logistice. Este adevarat ca afacerea noastra depinde de investitiile straine, insa am convingerea ca proiectele din industria alimentara si cea farmaceutica, pe care le avem in vizor, ne vor ajuta sa supravietuim.