//BRISK GROUP desemnat Best Project & Cost management of the year

BRISK GROUP desemnat Best Project & Cost management of the year

Primul trimestru al anului 2020 a adus pentru Brisk Group o nouă reușită. Compania se numără printre cele 10 companii care au inspirat si dominat piața de real estate din România, fiind desemnată BEST PROJECT & COST MANAGEMENT FIRM OF THE YEAR în cadrul publicației „The Times – Investing in Property 2020”. 

Brisk Group prezintă o expansiune puternică și sustenabilă în România, în Marea Britanie și în Republica Moldova.  Anul trecut compania s-a extins foarte mult ajungând la peste 60 de proiecte la nivel național, în peste 15 județe din Romania. Acest aspect demonstrează faptul ca Brisk Group a câștigat încrederea dezvoltatorilor, reprezentând un furnizor de servicii demn de luat in considerare atunci când vine vorba de Project & Cost Management.

Astăzi, Brisk Group continuă să se dezvolte, meritul succesului fiind reprezentat de aportul fiecărui membru din echipă. Aceștia nu doar că realizează obiectivele la standardele impuse de clienți, dar se și autodepășesc prin inovațiile pe care le implementează în proiecte, venind mereu in sprijinul beneficiarilor. Acest premiu demonstrează faptul că Brisk Group este o figură importantă pe piața construcțiilor din Romania. Dorind sa fie tot timpul cu in pas înainte, Brisk Group este preocupat întotdeauna de îmbunătățirea serviciilor sale, de a se extinde și de a fi întotdeauna pregătiți să ofere plus valoare proiectelor în care sunt implicați.