//Graphein partener Autodesk

Graphein partener Autodesk

În urma vânzării diviziei Autodesk către Graphein, vă anunțăm că s-a început transferul tuturor activităților legate de relația cu vânzătorul american de tehnologie Autodesk. Din 1 noiembrie 2021, Graphein preia de la Dendrio contractele în curs, certificările relevante și statutul Autodesk de Gold, iar reînnoirea licențelor de Autodesk sau achiziționarea de licențe noi Autodesk se vor face de pe site-ul graphein.shop.

Graphein este o companie antreprenorială 100% românească fondată de către Eugen Ursu și Andrei Șueran în 2014, într-o perioadă în care piața de topografie din România putea fi caracterizată prin măsurători topografice dezorganizate în șantiere, cu timpi de răspuns greoi din partea topografilor și folosirea metodelor învechite  a căror precizie putea să facă o diferență uriașă. Identificând o mare nevoie și oportunitate în digitalizarea măsurătorilor topografice, Graphein s-a specializat în proiecte de topografie inginerească, asistență topografică pentru infrastructură, fațade, cadastru și intabulare, scanare 3D, măsurători BOMA și urmărirea comportamentului clădirilor în timp și a ajuns să fie prima alegere a profesioniștilor din Europa în proiecte de topografie inginerească, asistență topografică pentru  infrastructură, cadastru și intabulare, scanare 3D, măsurători BOMA sau pentru urmărirea comportării în timp a construcțiilor.

Cu o evoluție spectaculoasă de la an an și implicare activă în consultanță oferită partenerilor pentru utilizarea modelului BIM în Europa, Graphein se concentrează pe potențialul uriaș reprezentat de crearea unui ‘digital twin’ pentru fiecare clădire construită sau pe cale de a fi construită într-un oraș și colectarea tuturor informațiilor de interes pentru partenerii implicați: arhitecți, constructori, dezvoltatori, echipe de vânzare etc. Cum digitalizarea proceselor începe de la soluțiile software folosite,  Graphein a decis să-și diversifice oferta de servicii, completând-o cu soluțiile Autodesk. Având în vedere specializarea Graphein credem că veți aprecia consultanța specialiștilor în inginerie și construcții, pe lângă soluțiile Autodesk.

Graphein va oferi training-uri și suport în fiecare pas, pentru o digitalizare accelerată a companiilor partenere, atât în țară cât și peste hotare.