//Cel mai importante teme pentru sectorul construct&real estate vor fi discutate in cadrul Pria Construct&Real Estate Conference în 7 decembrie 2021, online de la 11,00

Cel mai importante teme pentru sectorul construct&real estate vor fi discutate in cadrul Pria Construct&Real Estate Conference în 7 decembrie 2021, online de la 11,00

PRIAevents, având ca parteneri, FPSC și Groupama, organizează Pria Construct&Real Estate Conference în 7 decembrie 2021, una dintre cele mai importante dezbateri online pentru sectorul de construcții cu tema principală – Sectorul construcțiilor 2021 – finanțări, investiții, risk management.

Temele principale sunt:

  • Cum se poate finanța sectorul construcțiilor în următorii ani? Ce investiții face statul?
  • PNRR, Anghel Saligny sunt soluțiile?
  • Cum pot susține companiile de construcții economia  în această perioadă?
  • Cum își protejează companiile de construcții, proiectare, instalații si materiale de construcții angajații?
  • Cât de benefice sunt facilitățile pachetelor salariale în sectorul construcțiilor pentru dezvoltarea și pentru păstrarea forței e muncă?
  • Care sunt riscurile cu care se confruntă acum companiile din sectorul construcțiilor? Managementul riscului și soluții oferite de asiguratori
  • Creșterea prețurilor materialelor de construcții. Cum se vor reflecta acestea în prețul construcțiilor?
  • Cum colaborează constructorii in contextul crizei cu arhitecții, proiectanții, companiile de materiale de construcții si asiguratorii?
  • De ce nu trebuie întrerupta activitatea acestor companii? De ce trebuie menținut cash flow-ul în această perioadă pentru companiile din segmentul construcțiilor?

PRIA Construc&Real Estate reprezintă  reuniunea companiilor, specialiștilor și autorităților implicate în sectorul de construcții în Romania.

În cadrul conferinței online PRIA Construc&Real Estate Conference , 7 decembrie 2021, veți beneficia de aflarea noutăților legislative, de analizarea celor mai importante teme pentru acest sector și de tendințele actuale în construcții și real estate.

Veți avea ocazia să interacționați cu cei mai importanți lectori din domeniu dar și să faceți schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleași subiecte ca și voi, de a vedea care sunt opiniile asociațiilor și ale companiilor din industria dvs. Exemplele, studiile de caz și noutățile vor fi adevărate surse de învățare și dezvoltare pentru activitatea pe care o desfășurați.


Abordați despre subiectele pe care considerați că este important să le dezbateți și schimbăm împreună legislația.

Vă asociați cu unul dintre cele mai apreciate branduri de evenimente de business din România și Republica Moldova.

Pentru a primi linkul pentru vizionare online, completați, vă rugăm: https://priaevents.ro/inregistrare-pria-constructreal-estate-conference-7-decembrie-2021/

Accesați și www.priaevents.ro pentru mai multe detalii.