//Cum sa transformi propriul dormitor intr-un spatiu potrivit pentru relaxare?

Cum sa transformi propriul dormitor intr-un spatiu potrivit pentru relaxare?

Un studiu realizat la finele anului 2018 in Statele Unite ale Americii arata ca peste 50 de milioane de persoane sufera de diferite forme de tulburare a somnului, cel mai des fiind intalnita insomnia (30% din cazuri). Tocmai din acest motiv, specialistii au incercat de-a lungul timpului sa dezvolte ritualuri, terapii sau chiar produse care sa ajute in simplificarea acestei situatii.

Iata mai jos cateva din sugestiile unor producatori din tara noastra care au dezvoltat solutii de mobilier pentru dormitor menite sa invite la relaxare si la un somn odihnitor si linistit.

Dormitor – Colectia Yana

Mobilier cochet, vesel, in linii calde care cucereste orice client. Prin culoare si forma, ofera confort maxim si o impresie de nota 10, cu vino-n coa’.

Mobila dormitor TARA nuc si alb

 Produsul este realizat din  PAL de 16mm, 18mm si PFL de 3,2mm, balamale, sine de glisare, manere tragatoare. Dulapul si patul sunt realizate in constructie demontabila, comoda si noptierele rama de oglinda sunt realizate in constructie fixa. Butonii tragatori sunt metalici si au finisaj cromat. 

Mobila dormitor Sorana

Produsele sunt realizate din PAL de 18mm , PAL de 12mm si PFL de 3,2mm, sine de glisare, balamale, butoni tragatoari la noptiere si comoda, manere incastrate in usa stil scoica. Dulapul si patul sunt realizate in constructie demontabila iar noptierele sunt realizate in constructie fixa. Dulapul are in componenta trei usi glisante care culiseaza pe sine de glisare atasate de placa inferioara si placa superioara a dulapului. Sina de glisare aferenta placii superioare este din plastic maron, sina de glisare aferenta placii inferioare este din aluminiu. Manerele tragatoare ale dulapului sunt din plastic,  tip scoica incorporate in usa dulapului si au un finisaj argintiu sidefat.

Afla detalii despre toate produsele necesare pentru investitia ta accesand www.arhispec.ro