//Milwaukee Electric Tool, lider în industria de inovații a sculelor electrice, a lansat cea mai puternică cheie de impact cu acumulator de 1″ de 2400Nm

Milwaukee Electric Tool, lider în industria de inovații a sculelor electrice, a lansat cea mai puternică cheie de impact cu acumulator de 1″ de 2400Nm

M18 ONEFHIWF1, noua cheie de impact de la Milwaukee, reprezintă un progres incredibil pentru tehnologia cu acumulator, fără fir. Folosind tehnologia avansata M18 FUEL ™, noua cheie de impact este capabilă să livreze un cuplu de torsiune până la 2400 Nm care ajută la strângerea de șuruburi pană la M42, în timp ce ramane cu 3,2 kg mai uṣoară decât opţiunea de cablaj electric disponibil în prezent. Noul model poate inlocui cu succes soluţiile pneumatice, asigurând flexibilitatea necesară echipelor de service ṣi în ṣantiere ṣi eficientizând timpii de lucru. Astfel, utilizatorii nu vor mai avea nevoie de compresoare și generatoare si vor resimti mai puțină oboseală. Un alt beneficiu este ca vor putea să-ṣi desfaṣoare activitatea fără interferența cablurilor sau a furtunurilor.

Noua cheie M18 FUEL ™ 1 „High Torque Impact Wrench combină trei inovații exclusive – motorul fără perii POWERSTATE ™, acumulatorul REDLITHIUM-ION ™ și inteligența REDLINK PLUS ™. Cu toate acestea, pentru a livra prima cheie de impact de 1”, Milwaukee a reorganizat pachetele de motoare și electronice pentru a oferi o comunicare perfectă cu bateria și cea mai bună performanță pentru acest instrument și aplicațiile sale. Noul motor POWERSTATE ™ fără perii îmbină mai mult cuplu pentru aplicațiile exigente, în timp ce designul redesenat al inteligenței REDLINK PLUS ™ reduce drastic dimensiunile dispozitivelor electronice pentru a economisi spațiu și a crește capacitatea termică și comunicarea dintre scule, motor și baterie HIGH OUTPUT ™ 8,0 Ah. În cele din urmă, mecanismul a fost optimizat pentru a furniza această putere incredibilă în pachetul cel mai ușor. Instrumentul este, de asemenea, proiectat cu o caracteristică DRIVE CONTROL ™ în patru moduri, oferind utilizatorilor versatilitatea de a comuta între moduri pentru a se potrivi cu puterea și viteza aplicației.Ca un avantaj suplimentar, ONE-KEY ™ oferă posibilitatea de a personaliza, urmări și gestiona această cheie de impact, precum și a stabili un cuplu repetabil.

Milwaukee® se angajează să îmbunătățească productivitatea oferind soluții bazate pe performanță și orientate catre nevoile clientilor, astfel încât utilizatorii să-si poată efectua munca folosind scule pe un singur sistem de baterii. Noua cheie de impact face parte din sistemul M18 ™, oferind acum peste 145 de soluții pentru scule electrice pe această platformă.

Milwaukee Tool este un producător de top în industria de scule electrice de mare putere, a accesoriilor și sculelor de mână, pentru utilizatorii profesioniști din întreaga lume.

Cu o vechime de peste 5 ani în promovarea ṣi comercializarea produselor Milwaukee, echipa Dharma Utilaje SRL (www.dharma-utilaje.ro) , distribuitor oficial Milwaukee, vă stă la dispoziţie pentru a vă introduce in lumea Milwaukee cu demonstraţii, recomandări centrate pe operaţiuni ṣi oferte personalizate. Contactaţi-ne pe comenzi@dharma-utilaje.ro sau telefonic la 0786.588.687 pentru a stabili o sesiune demo cu noua cheie de impact M18 FUEL ™ 1 „High Torque Impact Wrench si alte scule electrice de interes pentru dumneavoastră.