//Reîntoarcerea la natură

Reîntoarcerea la natură

Rulourile OxyGazon reprezintă cea mai rapidă și estetică soluție pentru transformarea unui spațiu care se dorește a fi înverzit și înfrumusețat. Orice proiect de amenajare peisagistică folosește gazonul ca elementul esențial ce pune în lumină frumusețea plantelor, aleilor, calitatea mobilierului urban și valoarea întregului concept arhitectural.

OxyGazon, producător de rulouri de gazon natural, lansează noua gamă hrănită cu fertilizanți organici, din dragoste pentru natura autentică.

Din dorinţa de a ţine pasul cu nevoile actuale și din respect pentru mediul înconjurător, am lansat o gamă premium de produse bio, menite să aducă un plus de prospeţime şi sănătate  oricărui proiect. Iar pentru că înţelegem că desăvârşirea estetică se realizează mai ales prin detalii, producem și distribuim 3 tipuri de OxyGazon rulat, cultivate în fermele noastre din Braşov şi Arad, adaptate nevoilor și cerințelor fiecărui client.

Rulourile OxyGazon Bio Sport, Bio Secetă şi Bio Umbră se deosebesc de cele standard nu numai prin tehnicile specifice de cultivare, ci şi prin substanţele din compuşi 100% naturali folosite în producţia acestora. Rezultatul? O oază verde de oxigen cu  gazon des, viguros şi rezistent, pregătit să contribuie la îmbunătățirea calității vieții.  

De ce să alegi Oxygazon Bio? Gradul de conştientizare tot mai ridicat în rândul cumpărătorilor în ceea ce priveşte importanţa ocrotirii mediului ne-a stimulat să inovăm pentru a produce ecologic și prietenos cu solul, protejând biodiversitatea acestuia.

Reacționăm rapid și eficient împreună cu partenerii noștri din toată țara, oferind servicii integrate de înverzire – proiectare urbană și peisagistică, amenajare și întreținere spații verzi, realizare sisteme de irigații și drenaj, construire acoperișuri și pereți verzi.