//Continuă înscrierile la concursul ProfilistLED pentru soluții de design de iluminat ale unui lobby

Continuă înscrierile la concursul ProfilistLED pentru soluții de design de iluminat ale unui lobby

Compania ProfilistLED așteaptă în continuare tinerii arhitecți creativi, arhitecții de interior, studenții facultăților de profil din țară, dar și profesioniștii din domenii creative conexe, să își expună ideile de design de iluminat pentru spațiile de tip lobby în cadrul Design Award.

Ideea ta creativă îți poate aduce unul din cele 3 premii de 1000, 500 sau 150EUR, plus alte premii surpriză. Tot ce trebuie să faci este să vii cu o propunere de cum ai putea transforma zona de lobby într-un spațiu inedit și luminos destinat vizitatorilor și comunității Nod makerspace!

„Scopul acestui concurs este de a încuraja creativitatea și abordările diferite și a apărut din dorința de a genera un proiect coerent care îl va transpune pe vizitator într-un spațiu deja cunoscut pentru promovarea designului de înaltă calitate. Buna cooperare a ProfilisLED Romania, Mater și Nod makerspace a creat un cadru perfect pentru dezvoltarea acestei provocări destinate specialiștilor în domeniu, specialiști caracterizați de termeni precum inovație sau pasiune. Ne dorim să le stimulăm creativitatea și dorința de a face lucruri inedite.” – echipa ProfilistLED.

Care sunt cele 4 criterii principale care vor trebui aplicate în propunerea de amenajare:

  • Funcționalitate: trebuie luate în considerare dimensiunile generoase ale spațiului și diferite scenarii de iluminat, luând totodată în considerare și nevoile de zi cu zi ale zonei
  • Estetica: aspectul general al spațiului va trebui luat în considerare, dar și înălțimea și circuitul publicului și al membrilor
  • Materiale: se vor folosi orice tip de materiale puse la dispoziție de partenerii ProfilistLED
  • Dimensiuni: soluția finală va trebui să se încadreze într-un corp sau ansamblu de lumini de 3x7m

Cine va juriza competiția?

În echipa de jurizare vor lua parte oameni cu experiență precum: Lorena Brează (Coordonator The Challenge Academy), Ștefan Ghenciulescu (Redactor șef al publicației Zeppelin), Florin Cobuz (CEO al Nod makerspace) și Demetrius Tănase (Designer de produs la ProfilistLED).

Pentru înscrieri și regulamentul complet, puteți accesa pagina dedicată: https://profilistled.ro/design-award/