//Consolight adaugă o nouă colecție de produse sub brandul ELMAX

Consolight adaugă o nouă colecție de produse sub brandul ELMAX

În această vară, Consolight și-a extins portofoliul de produs adăugând o nouă gamă de aparataj și accesorii aparținând producătorului Makel. Produsele vor fi prezentate pieței locale ca parte integrantă a portofoliului mărcii proprii, ELMAX. Din întreaga gamă Makel am selecționat 3 colecții atractive: Kare Modular, Defne și Manolya.

Fiecare zonă a spațiului tău de locuit este importantă iar alegerile făcute adaugă valoare mediului în care locuiești. În acest context, seriile de aparataj de câmp menționate îți permit să creezi un spațiu de locuit pe placul tău cu designul lor simplu și elegant, opțiunile de culoare și calitatea recunoscută.

Oferta include un sortiment complet de întrerupătoare și prize, ce răspund tuturor nevoilor rezidentiale și terțiale. Echipamentele pot fi montate în doze clasice și în doze pe standard Italian (modular). Produsele au atât funcții simple precum și funcții complexe. Oferta este completată de rame în diverse culori, cu finisaj lucios, mat sau metalic.

Gama Kare Modular

Prin seria Kare, Consolight oferă soluții practice pentru zone diferite (inclusiv spații înguste) conform cu specificațiile fiecărui proiect din următoarele zone: rezidențial, hoteluri, birouri, spitale, mall-uri și  spații publice.

Gamă flexibilă, ușor de instalat și proiectată cu atenție la detalii, Kare Modular este noua soluție recomandată de noi și care se poate integra în orice spațiu. Funcționalitățile și aspectul elegant contribuie la utilitatea sporită  a gamei. Cu rame în diferite culori, seria Kare Modular devine noul favorit al clădirilor moderne, orientate către design. Astfel, această soluție pe standard italian permite utilizarea a peste 90 de opțiuni funcționale.

Accesoriile Kare Modular combină eleganța și simplitatea cu calitatea înaltă și standardele Europene.

Gama Defne

Seria de întrerupătoare și prize Defne oferă un design modern și elegant, împreună cu opțiuni multiple de culoare și o calitate deosebită pentru a te ajuta să creezi un spațiu de locuit potrivit dorințelor tale. Produsele au fost proiectate folosind cele mai noi criterii de funcționalitate și mai apoi au fost combinate cu modele elegante și unice pentru a atrage atenția estetic asupra spațiilor amenajate.

Gama Manolya

Această suită oferă soluții simple și estetice care îți completează spațiul. Produsele din seria Manolya sunt gândite bazându-se pe caracteristici simple, multifuncționale, disponibile în cadre orizontale și verticale, în culori vibrante pentru a adăuga valoare estetică spațiilor.

Pentru detalii și informații suplimentare vizitați www.consolight.ro