//Ventilare confortabilă și protecție fonică eficientă cu Schüco VentoFrame Asonic

Ventilare confortabilă și protecție fonică eficientă cu Schüco VentoFrame Asonic

De ce este atât de importantă ventilația încăperilor?

Aerisirea clădirilor înseamnă mai mult decât un simplu schimb de aer. Este vorba despre protecția durabilă a structurii clădirii, despre menținerea valorii proprietății și despre utilizarea eficientă a energiei. Dar cel mai mult este vorba despre sănătatea și bunăstarea utilizatorilor.

Schüco VentoFrame Asonic este un sistem de ventilație care combină aportul natural de aer proaspăt cu un grad mare de confort acustic. Schimbul de aer eficient permite  o calitate a aerului ridicată, pentru un climat interior sănătos și pentru protejarea materialor de construcție. Aparatul realizează o reducere a nivelului sonor de până la 42 dB în timp ce ventilația asigură un mediu de lucru și de viață plăcut. Datorită designului său subtil și integrării flexibile în zona ferestrelor, Schüco VentoFrame Asonic poate fi utilizat într-o varietate de moduri în clădiri noi și renovări, în clădiri rezidențiale și comerciale. Construcția stabilă și compactă permite asamblarea rapidă și ușoară. Schüco VentoFrame Asonic este  produs în parteneriat cu compania Renson.

Schüco VentoFrame Asonic este proiectat special pentru ferestre Schüco din aluminiu, și iese în evidență datorită montajului etanș realizat cu materiale fonoizolante. O clapă cu autoreglare integrată controlează admisia aerului astfel încât sa fie eliminate pierderile de energie și orice curenți de aer. Pentru reglarea suplimnetară a volumului de aer care intră, utilizatorii pot acționa o altă clapetă care se găsește pe fața dinspre interior a aparatului, care poate fi închisă sau deschisă. Separarea termică impiedică formarea condensului și eventuale pierderi de căldură. Prin combinarea cu un sistem de evacuare a aerului

Dacă Schüco VentoFrame Asonic este combinat cu un sistem de evacuare a aerului, calitatea aerului poate fi îmbunătățită în întreg spațiul de locuit. O gamă largă de culori RAL și variante de anodizare sunt disponibile pentru ca finisajul aparatului să se potrivească cu fereastra. Sistemul de ventilație este livrat într-un pachet monobloc etanș, realizat special pentru dimensiunea ferestrei respective, pentru o instalare rapidă și ușoară.

Un sistem, două variante constructive

Pentru mai buna adaptare la nevoile individuale, noul sistem de ventilație este disponibil în două versiuni: Air și Comfort.

Sistemul VentoFrame Asonic Air, proiectat pentru ventilație încrucișată, realizează un debit de volum de până la 79 m³ / h pe metru de lungime a ventilatorului. Varianta Comfort atinge o diferență de nivel sonor de până la 42 dB și oferă confort suplimentar datorită funcției de nereturnare a clapetei externe autoreglabile integrate. În combinație cu un sistem de evacuare a aerului, pierderile de energie pot fi reduse la minimum, obținând astfel o eficiență ridicată în timpul funcționării. Ambele variante pot fi echipate suplimentar cu o streașină de protecție împotriva intemperiilor, pentru o rezistență mai bună la apă în clădiri înalte și condiții meteorologice extreme.

Informații suplimentare gasiți pe https://www.alukoenigstahl.ro/ro/news