//Ușile automate Portalp – ideale pentru proiectul tău

Ușile automate Portalp – ideale pentru proiectul tău

Fie că este vorba despre un magazin de cartier, o farmacie sau o benzinărie sau despre un proiect mai mare precum un hotel, un centru spa sau o instituție publică, o cale de acces automatizată are aceleași avantaje concrete.

  1. Acces pietonal fără blocaje – în vremurile curente, în care oamenii trebuie să păstreze distanța fizică de cel puțin 1 metru, o intrare cu ușă care se deschide automat și care permite un spațiu de acces extins este din ce în ce mai necesară.
  2. Acces fără atingere a ușii – evitarea atingerii suprafețelor comune se numără printre principalele recomandări emise de autoritățile din domeniu sănătății în contextul epidemiei COVID 19. Fiecare agent economic este responsabil să ia cât mai multe măsuri pentru menținerea unui standard de igienă cât mai ridicat. Dacă nu e încă obligatoriu, ține cel puțin de responsabilitatea civică și socială a fiecărui factor de decizie să opteze pentru o ușă automată.
  3. Acces cu protecție termică – reducerea transferului termic, atât în sezonul rece cât și in sezonul cald, poate aduce economii clare bugetului și va proteja mediul înconjurător.
  4. Acces cu impact vizual pozitiv – Prima impresie poate fi făcută o singură dată. Vizitatorii merită o cale de acces care să le asigure confortul fizic și emoțional. Se va traduce în experiența de colaborare constructivă.
  5. Acces cu securitate sporită – În conformitate cu normele în vigoare privind evacuarea în caz de urgență, o ușă automată se va deschide în urma declanșării stării de alertă sau urgență în incintă și va permite evacuarea facilă și în termeni de siguranță pentru toți vizitatorii
  6. Un plus de încredere pentru imagine – chiar dacă acest avantaj poate părea o simplă consecință a tuturor celor de mai sus, e important să subliniem că o gazdă care se gândește la vizitatorii săi va avea numai de câștigat în relația cu aceștia.

Ușile automate și automatizările pentru uși Portalp de la Tritech Group asigură un raport calitate preț în avantajul clientului, echipamente de calitate foarte bună și extrem de fiabile, dar mai ales vin la pachet cu servicii de instalare profesioniste prin rețeaua națională de colaboratori ai Tritech Group. De peste 9 ani Tritech Group este importator direct și exclusiv pentru echipamentele Portalp din Franța și aduce experiența liderului francez pe piața locală.

Clădirea ta merită o ușă automată. Oferă-i un echipament de calitate!

Pentru mai multe detalii accesați www.usiglisanteautomate.ro