//Super reduceri de Black Week pe shop.lapp.ro

Super reduceri de Black Week pe shop.lapp.ro

În perioada 16-22 noiembrie, vă așteptăm pe shop.lapp.ro cu prețuri super reduse la zeci de produse selectate: cabluri, conectică, derulatoare, scule și alte accesorii.

Iată câteva dintre produsele din campanie:

CHAMPION – suport mobil pentru derularea cablului de pe tambur. Manevrarea cablurilor este o operațiune anevoioasă, mai ales atunci când este trebuie să derulați manual mai mulți tamburi. Este nevoie de mai mult spațiu, timp și personal. Pe lângă acestea, de multe ori tehnica incorectă de derulare afectează calitățile cablului și crește riscul de rănire. CHAMPION este soluția LAPP pentru transport, depozitare, derulare ușoară și corectă a cablurilor. Utilizarea lui permite economisirea spațiului în depozit sau pe șantier, precum și obținerea rapidă a lungimii necesare a cablului.  Se poate comanda aici la 799,95 lei de la 1159,93 prețul vechi

H07V-K este un conductor flexibil, clasa 5, pentru alimentare și control, cu izolație din PVC cu întârzirea propagării focului. Recomandat pentru utilizare în tablourile electrice su instalații electrice rezidențiale.
Săptămâna aceasta îl puteți comanda la doar 0,76 lei/m față de 0,95 lei/m.

NYM –J Potrivit pentru instalare în sau sub tencuială, direct in beton sau zidărie, exceptând betonul vibrat sau comprimat. Nu necesită protecție suplimentară.

Timp de instalare și montaj mult mai scurt.

Preț de la 2,25 lei/m redus de la 3,05 lei/m

Patch corduri, cat 6A, pentru aplicații flexibile începând de la 17,98 lei.

Pentru mai multe prețuri reduse vizitați www.shop.lapp.ro

*Prețurile sunt valabile DOAR pentru comenzile plasate pe https://shop.lapp.ro/ în perioada 16-22 noiembrie