//Soluții de distanțare socială de la Algeco

Soluții de distanțare socială de la Algeco

Data de 15 mai a anului curent a devenit sinonimă cu concepte precum relansarea economiei, a zonei business dar și cu crearea unor norme extrem de importante pentru întreaga comunitate. Vorbim aici în special de norme care să facă referire la nevoia de a fi precauți, dar și la ideea de distanțare socială. Indiferent că vorbim de o activitate precum mersul la muncă, la magazin sau chiar în interiorul unei instituții publice, autoritățile recomandă în continuare atenție sporită și păstrarea unei distanțe de 2 m de alte persoane. 

Cel mai probabil această distanță de 2m va fi și reperul care va determina modul în care se vor relansa mulți agenți economici, dar și modul în care mulți antreprenori își vor regândi structura business-ului. Pentru a veni în ajutorul acestui segment, Algeco oferă o soluție rapidă și la cheie: spații modulare în conformitate cu „distanțarea socială”.

Plecând de la modelul extinderii zonelor active a spitalelor implicate în lupta împotriva acestui nou tip de coronavirus, echipa Algeco România își continuă misiunea de a sprijini la nivel național comunitatea. Astfel, pune la dispoziția instituțiilor și companiilor interesate construcții modulare ce vor suplimenta spațiul de lucru sau de cazare, vestiarele și chiar și sălile de luat masa.

Cum protejăm segmentul populației vulnerabile?

Potrivit analizelor realizate la nivel mondial, generațiile în etate și persoanele cu stări patologice sunt cele mai vulnerabile în fața infecției cu virusul COVID-19. Drept urmare, principalele măsuri au fost de așa natură gândite încât să protejeze aceste grupuri și să reducă la minimum riscul infectării. Algeco răspunde la aceste cerințe prin soluții eficiente și rapide, dar și cu servicii 360°. Acestea se referă la un set de beneficii adaptate cerințelor clientului: de la camere separate, mobilier adecvat, pachet de siguranță (dozator dezinfectant, detector de fum, extinctor și trusă medicală), dozator de apă potabilă, rampe pentru acces, sistem de comunicare prin microfon, servicii de igienizare etc.

Totodată, pentru rezidenții din centrele de asistență socială și din căminele de seniori, Algeco propune camere de vizitare modulare ce permit întâlniri față în față în condiții de siguranță, astfel încât aceștia să nu sufere din cauza lipsei de comunicare.

Soluții flexibile și eficiente

Toate soluțiile propuse de Algeco sunt flexibile și s-au dovedit a fi eficiente în situația pandemică. Containerele se anexează ușor pe terenul din preajma oricărei instituții.

Algeco este aproape de dumneavoastră și are grijă să vă asigure spații pentru distanțarea optimă.

TAGS: