//Sfaturi în alegerea ferestrelor de mansardă de la Fakro

Sfaturi în alegerea ferestrelor de mansardă de la Fakro

FAKRO oferă numeroase soluții unice pe piață pentru mansardă: ferestre cu tâmplărie din lemn sau profile PVC, diferite variante de design sau metode de deschidere, ferestre pentru acoperișuri terasă, scări de acces la pod. Iată ce spun specialiștii că trebuie avut în vedere și ce trebuie evitat atunci când vrei să faci alegerea corectă pentru investiția ta:

3 sfaturi în alegerea ferestrelor de mansardă:

1. Alegerea unor ferestre de mansardă eficiente energetic împreună cu un sistem performant de izolare termică, transformă locuința într-un spațiu mai confortabil, eco-friendly dar și reprezintă o afacere bună pentru economiile familiei.

2. Pentru a avea lumină suficientă, suprafața vitrată trebuie să reprezinte cel puțin 10% din suprafața podelei.

3. O fereastră montată la o înălțime mai mare înseamnă mai multă lumină în încăpere (marginea superioară a suprafeței vitrate trebuie să fie la cel puțin 220 cm deasupra pardoselii).

3 capcane pe care sa le evităm și cum

1. Erorile de montaj ale ferestrelor de mansardă atrag după sine o serie de probleme care duc la deteriorarea ferestrelor sau chiar a acoperișului. Astfel, montajul ferestrelor de mansardă trebuie să fie realizat de către un montator profesionist.

2. Alegerea ferestrelor de mansardă în funcție de prețul cel mai mic înseamnă, de cele mai multe ori, costuri mai mari în timp: și cu întreținerea lor dar și cu întreținerea casei (facturi de energie mai mari).

3. Alegerea necorespunzătoare a ferestrelor de mansardă cu tipul învelitorii (plată sau ondulată) sau cu înclinația acoperișului.

3 mituri despre ferestrele de mansardă

1. Infiltrațiile – Nu sunt o cauză a calității ferestrelor de mansardă FAKRO, ci sunt o consecință a erorilor de montaj.

2. Siguranța – Sistemul patentat ,,topSafe FAKRO” de consolidare a structurii și feroneriei ferestrelor de mansardă reprezintă un scut împotriva efracției.

3. Spargerea sticlei la grindină – Ferestrele de mansardă Fakro sunt acoperite de o garanție pe viață pentru rezistența sticlei la grindină.

Care sunt plusurile/minusurile anumitor tipuri de ferestre de mansardă

Nu exista minusuri ale ferestrelor de mansardă, există alegeri nepotrivite: alegerea de luminatoare în loc de ferestre de mansardă pentru spațiile locuite sau alegerea unor ferestre standard pentru spații expuse la umezeală.

Care sunt motivele pentru care cilenții interesați ar merita sa vă ceară o ofertă de preț?

1. Consilierea și asistența tehnică – din momentul alegerii ferestrei de mansardă potrivite (atât pentru destinația clădirii cât și pentru zona geografică în care se află), pe toată durata ei de viața, echipa FAKRO vă pune la dispoziție profesionalismul și experiența proprii. Totodată, vă oferă service în garanție și post-garanție.

2. Calitate –  Ferestrele de mansardă FAKRO sunt fabricate din materii prime de cea mai bună calitate și utilizând cele mai noi tehnologii pentru a le asigura durabilitatea, funcționalitatea, siguranța și parametrii excelenți de izolare termică.

3. Design – Cea mai largă paletă de modele și multe soluții unice în piață (ferestre cu profile din PVC, ferestre superînalte sau ferestre de evacuare a fumului FSP).