//PROFIS ANCHOR devine de acum PROFIS ENGINEERING: Cel mai complet software de proiectare al sistemelor de ancorare din piață

PROFIS ANCHOR devine de acum PROFIS ENGINEERING: Cel mai complet software de proiectare al sistemelor de ancorare din piață

Profis Anchor devine de acum Profis Engineering Standard! De acum în limba română, redescoperă software-ul performant care te ajută să optimizezi calculul ancorajelor în mai puțin de 10 minute!

Află mai multe pe: www.hilti.ro

Software-ul PROFIS Engineering standard este soluția localizată în cloud care îți permite să calculezi caracteristicile sistemelor de ancorare în diferite domenii de aplicare, pe beton și zidărie.

Software în limba română

Cu noua Suită PROFIS Engineering, proiectarea și rapoartele sunt realizate în limba română, iar timpul de proiectare al conexiunilor este redus de la 1 oră la 10 minute.

Îmbunătățește precizia

Transferul automat al încărcărilor, procesarea combinațiilor de încărcări și generarea modelului BIM / CAD reduc erorile, asigurând ca specificațiile tale sunt corecte.

Crește eficiența

Accesul la cloud permite utilizatorilor să lucreze și să partajeze cele mai actualizate fișiere de proiectare. Îmbunătățirea transparenței, creșterea eficienței și accelerarea planificărilor din proiect.

Caracteristici:

  • Proiectare clară a sistemelor de ancorare: Funcțiile de calcul pentru ancore, plăci de bază facilitează completarea întregii lucrări într-o singură aplicație.
  • Analiza plăcilor de bază: Analizează placa de bază utilizând AISC Design Guide 1, Ediția a doua sau o metodologie cu elemente finite pentru a determina dacă placa de bază este rigidă.
  • Platformă localizată în cloud: O platformă integrată, localizată în cloud menține persoanele implicate conectate și datele la zi. Înseamnă, de asemenea, că poți accesa design-urile tale de pe orice dispozitiv din orice locație
  • Modelare BIM / CAD: Importă automat obiecte BIM / CAD 2D și 3D direct în modelul tău de proiectare, eliminând schițarea manuală care consumă timp și care consumă erori.
  • Ușor de utilizat: Navighează ușor și crează modele cu o filă de favorite, parametri de design editabili, șabloane definite de utilizator, buton de anulare și rapoarte personalizabile.
  • Pregătiți de Eurocod cu anexa națională: PROFIS Engineering este pregătit pentru EN 1992-4. Noul standard consolidează, actualizează și înlocuiește specificațiile tehnice mai vechi (de exemplu, ETAG001, TR029) pentru proiectarea elementelor de fixare.