//Pergola Bioclimatică TermoExpress

Pergola Bioclimatică TermoExpress

Pergola Bioclimatică este din aluminiu, având ca și caracteristici durabilitatea și fiabilitatea. Structura din aluminiu poate fi personalizată în diverse culori, iar lamelele acesteia sunt orientabile de la 0° la 90°. Pergola vine echipată cu un motor Somfy, iar mișcarea ei este realizată cu ajutorul unei telecomenzi.

Pentru a crea un design minimalist, TermoExpress a optat pentru drenarea apei în interiorul stâlpilor de susținere, oferind, totodată, protecție împotriva ploii și a agenților atmosferici.

Din dorința de a oferi partenerilor noștri un spațiu care să poată fi utilizat indiferent de anotimp, pergola Bioclimatică permite crearea huselor modulare, închiderea părților laterale cu perdele TCL sau cu sisteme vitrate. Sistemele vitrate de închidere pot fi culisante, de tip armonic sau fixe, oferind soluții optime pentru orice stil arhitectural.

Inovarea este una dintre valorile TermoExpress, astfel că, pergola Bioclimatică poate fi echipată și cu:

  • Senzori pentru ploaie, care vor închide automat pergola atunci când începe ploaia, pentru a vă proteja mobilierul plasat sub aceasta;
  • Senzori pentru soare, care vor închide automat pergola atunci când razele soarelui sunt puternice;
  • Senzori pentru vânt, care vor închide automat pergola atunci când simt vibrații produse de intemperii;
  • Huse modulare sau închideri cu sisteme vitrate culisante, de tip armonic sau fixe;
  • Iluminat LED pentru crearea unei ambianțe plăcute.

Alegând sistemele de umbrire și închidere de la Termoxpress veți beneficia de consiliere, măsurători gratuite, montaj și servicii post-montaj. De asemenea, calitatea produselor este certificată, oferindu-vă garanție de 10 ani.

TermoExpress este unul dintre cei mai importanți producători de tâmplărie din aluminiu din România, care are ca piețe de interes în acest moment: Belgia, Franta, Germania, Irlanda, Elveția și Italia. Misiunea lor este să ofere clienților și partenerilor servicii dedicate și produse calitative la un cost rezonabil.