//AeroFarms începe construcția centrului de cercetare AgX

AeroFarms începe construcția centrului de cercetare AgX

Filiala deținută integral de Aerofarms, AeroFarms AgX LTD, a început construcția axată pe unele dezvoltări recente.

constructionweekonline.com

AeroFarms, o companie certificată B Corporation și specialistă în agricultura verticală interioară, a anunțat că AeroFarms AgX LTD, filiala sa deținută integral în Emiratele Arabe Unite, a început construcția în Abu Dhabi a Centrului de cercetare al companiei axat pe ultimele dezvoltări pentru agricultura verticală interioară, inovație, și AgTech.

AgX va aduce cercetarea și dezvoltarea inovatoare în Emiratele Arabe Unite și Orientul Mijlociu pentru a promova agricultura sustenabilă controlată și agricultura verticală, ajutând la abordarea problemelor mai largi ale lanțului de aprovizionare al agriculturii globale.

Anul trecut, ADIO a anunțat că va oferi stimulente de 150 de milioane de dolari pentru a aduce pionieri globali AgTech la Abu Dhabi, inclusiv parteneriatul său cu AeroFarms pentru a construi o instalație agricolă verticală dedicată dezvoltării agriculturii de generația următoare în climatul arid și în deșert.

Cercetările și dezvoltările efectuată la AeroFarms AgX vor permite noi linii de afaceri, tehnologii și creșterea platformei AeroFarms, servind în același timp ca centru de expansiune regională. Se așteaptă ca AeroFarms AgX să fie finalizat și operațional în primul trimestru al anului 2022.

ES dr. Tariq Bin Hendi, directorul general al ADIO, a declarat: „Această etapă importantă pentru AeroFarms AgX este un alt pas în realizarea misiunii Abu Dhabi de „a transforma deșertul în spațiu verde”. În conformitate cu acest obiectiv, ADIO sprijină tehnologia inovatoare care are potențialul de a influența practicile agricole din întreaga lume și de a îmbunătăți lanțul valoric al producției alimentare la nivel mondial. AeroFarms AgX se va adăuga la capacitățile crescânde ale ecosistemului agricol din Abu Dhabi, beneficiind în același timp de terenurile abundente ale emiratului, căldura naturală, prețurile competitive la energie, accesul la universități de cercetare și personalul calificat.

AeroFarms AgX va fi cea mai mare fermă verticală de interior de acest gen pentru cercetare și dezvoltare din lume, conducând calea inovației pentru a rezolva unele dintre cele mai presante provocări agricole din lume.

AeroFarms AgX va angaja 60 de ingineri, horticultori și oameni de știință cu înaltă calificare și va avea laboratoare de înaltă tehnologie care desfășoară cercetări organoleptice și fenotipare de precizie, analize fitochimice, reproducere rapidă avansată, precum și viziune automată de generație următoare, învățare automată, robotică și automatizare. AeroFarms AgX va juca, de asemenea, un rol cheie în ecosistemul AgTech din Abu Dhabi, colaborând cu universitățile locale la proiecte de cercetare pentru a aborda problemele agriculturii în climatul arid și deșertic.

David Rosenberg, cofondator și CEO al AeroFarms, a declarat: „Aceasta este o dezvoltare importantă pentru AeroFarms, pe măsură ce ne extindem la nivel global și ne valorificăm cercetarea și expertiza. AeroFarms este liderul global în agricultura cu mediu controlat din 2004 și vom folosi acest centru de cercetare și dezvoltare de ultimă generație pentru a efectua cele mai recente cercetări în domeniul științei plantelor, agriculturii verticală și automatizarării, accelerând ciclurile de inovare și comercializând produse.

Viziunea noastră a fost întotdeauna să ne valorificăm expertiza în biologia plantelor și să ne bazăm pe istoria noastră de succes în ceea ce privește colaborarea cu guvernul, universitățile, industria și marile companii internaționale. Suntem încântați să facem acest pas și suntem mândri că suntem un catalizator care ajută la înființarea Emiratului Abu Dhabi ca un hub global pentru inovația AgTech”.