//LAPP lansează primele presetupe fără plumb de pe piață

LAPP lansează primele presetupe fără plumb de pe piață

În spatele fiecărui produs inovativ pe care vi-l propunem stau multe idei, prototipuri și foarte multe teste. Așa că, cu atât mai mare este bucuria noastră de a vă face cunoștință cu primele presetupe de pe piață, care nu conțin plumb. De acum înainte, binecunoscutele noastre produse SKINTOP® și SKINDICHT® sunt disponibile și în versiunea sustenabilă și eco-friendly.

Începând cu luna august, în portofoliul LAPP există presetupe din alamă, FĂRĂ PLUMB. Vă punem la dispoziție produsele testate SKINTOP® și SKINDICHT®, care vor putea fi identificate prin prezența literelor LF la finalul numărului de articol corespunzător.

Iată câteva dintre beneficiile acestor produse:

  • Prima alegere pentru aplicații din zone în care stabilitatea mecanică și chimică sunt critice, pentru că au o gamă de strângere mai mare și variabilă.
  • Prezintă rezistență de contact redusă cu ecranul și asigură o protecție EMC optimă

Toate versiunile sunt disponiblile în dimensiuni de M12 până la M63. Literele LF de la finalul numărului articolului indică faptul că produsul nu conține plumb. Vom introduce în curând și alte soluții de conexiune fără plumb.

Specialiștii noștri au petrecut ultimele luni testând diferite aliaje fără plumb pentru a identifica cel mai potrivit material. Presetupele LAPP fără plumb au aceleași proprietăți mecanice și rezistente la coroziune precum și EMC.

De asemenea, respectă protecția IP68 confirmată la numeroase teste efectuate în laboratoarele proprii și de către organizațiile externe.

Portofoliul de produse care nu conțin plumb vă permite să  aveți un produs sustenabil și performant, pregătit pentru viitor. Mai multe detalii pe websiteul nostru www.lapp.ro