//Lansarea grupului dedicat V.I.P ofera conditii speciale si prioritate celor care doresc sa cumpere materiale de constructii !

Lansarea grupului dedicat V.I.P ofera conditii speciale si prioritate celor care doresc sa cumpere materiale de constructii !

Anuntam lansarea grupului VIPdedicat persoanelor care doresc sa achizitioneze materiale de constructii prin Vindem-Ieftin.ro.

Grupul VIP este un serviciu Premium prin care clientii vor beneficia de conditii speciale si consiliere prioritara pentru orice tip de proiect.

Construiesti? Iata beneficiile membrilor V.I.P:

  • Economia de TIMP
  • Consultanta corecta si completa oferita de specialistii nostri
  • Raspuns rapid
  • Confidentialitate
  • Status livrare in timp real
  • Centralizarea informatiilor intr-un singur loc
  • Transportul materialelor de constructii asigurat sau gratuit, in functie de categorie

Vindem-Ieftin.ro este o platforma online, care ofera persoanelor interesate sa construiasca:  materiale de constructii si servicii de consultanta de specialitate!

Cine beneficiaza de facilitatile  grupului dedicat V.I.P?

1.Clientii Vindem-ieftin.ro care au platit cel putin doua proforme si doresc sa achizitioneze materiale de constructii din minim trei categorii.

2.  Potentialii clienti, care au intentia directa de a cumpara cinci produse diferite din portofoliul Vindem-Ieftin.ro

In urma solicitarii, se va crea un grup dedicat V.I.P., compus din consultanti de specialitate,( in functie de materialele necesare) si directorul comercial care va superviza intregul  proces de ofertare.

Grupul VIP este un nou proiect ce are ca obiectiv fidelizarea clientilor nostri prin facilitatile oferite  si identificarea completa a nevoilor potentialilor clienti, sau clientilor nostri.

,,Suntem pregatiti sa raspundem solicitarilor cu seriozitate si sustin ca prin acest serviciu clientul poate economisi mai mult timp pretios! Am fost alaturi de mii de clienti si impreuna am economisit sume importante fata de comertul traditional , acum insa vrem sa le oferim TIMP ; uneori , timpul este mult mai pretios decat banii, de aceea am hotarat ca unii clienti care au nevoie de materiale din mai multe categorii sa beneficieze de consultanta dedicata, privata si rapida prin acest serviciu VIP.” (Cosmin Raileanu General ManagerVindem-ieftin.ro)

       Ce pierzi daca nu faci parte din grupul VIP?

  • Bani, deoarece prin acest grup beneficiezi de preturi speciale la pachetele de produse din portofoliul nostru
  • Timp cautand prin depozite si hipermarketuri materialele necesare
  • Consultanta de specialitate, daca nu ai destule informatii poti risca sa cumperi materiale nepotrivite pentru proiectul tau

Decizia a fost luata ca urmare a analizei de piata cu privire la comportamentul clientilor in procesul de achizitie. Lipsa timpului si dorinta oamenilor de a primi cat mai multe informatii intr-un timp scurt, ne-a determinat sa implementam acest serviciu prin care clientul se poate bucura de comoditatea si eficienta  ONLINE-ului.