//Carlisle: Oaza de relaxare

Carlisle: Oaza de relaxare

Ne straduim intotdeauna sa ne facem casele mai linistite si mai sigure, iar gradinile noastre nu fac exceptie. Gradinile sunt o extensie a spatiului nostru de locuit, unde dorim sa ne relaxam si sa ne bucuram in liniste. Un iaz in gradina detine un rol cheie in crearea unei atmosfere perfecte, care nu doar emana liniste dar si arata frumos.

Si asta indiferent ca este vorba de un iaz biologic, un bazin de inot, un iaz cu pesti sau un alt element atractiv ca, de exemplu, un iaz de reflexie. La urma urmei, cine nu ar dori sa priveasca un curent de apa sau o cascada?

ECOLAN® EPDM este o solutie profesionala pentru a asigura hidroizolarea de lunga durata pentru iazul dumneavoastra cu o durabilitate si o flexibilitate deosebita.

Tocmai de aceea antreprenorii si executantii iazurilor de gradina considera de multi ani ECOLAN un sinonim al calitatii premium intre membranele EPDM. Solutia ECOLAN® pentru iaz deschide o serie nesfarsita de posibilitati pentru transformarea iazului dumneavoastra in ceva cu adevarat special si sa va bucurati de o durata de viata de peste 50 de ani.

SURPRINZATOR DE VERSATIL
Fie ca aveti un iaz cu crapi koi sau un iaz de gradina, cu ECOLAN® EPDM puteti hidroizola rapid si usor iazuri, bazine de retentie a apei, tancuri cu apă industrială, gratie proprietatilor sale unice, ECOLAN® EPDM poate fi folosit intr-o varietate extrem de larga de intrebuintari.

Cauciucul sintetic EPDM este foarte elastic, foarte rezistent la uzura, rezistent la gheata si temperaturi scazute de pana la -45°C. De asemenea, este complet rezistent la UV si ozon.

Puteti adauga practic toate tipurile de plante iazului dumneavoastra, multumita robustetii membranei EPDM ECOLAN®,aceasta fiind certificata cu rezistenta la penetrarea radacinilor de catre unul dintre prestigioase organisme in domeniu, si anume: Institute of Horticulture, UAS Weihenstephan-Triesdorf,

PRIMA ALEGERE PENTRU MEDIU
Un iaz este un element de atractie in gradina si, in acelasi timp, un mini-ecosistem, de aceea este extrem de importanta alegerea materialelor.

EPDM ECOLAN® este solutia prietenoasa pentru mediu, materialele necontinand substante toxice, metale grele, solventi sau plastifianti agresivi, acest lucru fiind certifcat de DUBOKEUR ,

Si aceasta nu este o veste buna doar pentru noi oamenii, ECOLAN® nu elibereaza substante toxice in apa, deci pestii si plantele pot fi adaugati iazului, imediat ce membrana EPDM a fost dispusa. Bucurati-va de odihna si relaxare langa noul dumneavoastra iaz cu siguranta ca noul ecosistem creat este 100% prietenos cu mediul si ecologic.

FLEXIBIL SI USOR DE INSTALAT
Un iaz frumos sau un bazin de apa este o investitie in gradina dumneavoastra – dar si in viata dumneavoastra. Ca sa fiti siguri ca va puteti bucura de noul loc preferat cat mai mult timp posibil, este important sa alegeti chiar de la inceput materiale durabile si de cea mai buna calitate.

Deoarece EPDM ECOLAN® este extrem de flexibil, poate fi implementata orice varianta de iaz. Materialul este practic indestructibil si permite hidroizolarea pe aproape orice suprafete, fiecare solutie fiind adaptata la cerintele si specificul proiectului, realizandu-se membrane prefabricate tri-dimesionale.

PRINCIPALELE AVANTAJE EPDM ECOLAN®

  • Elastic si extrem de rezistent,
  • Rezistent la inghet, pana la -45 C,
  • Aplicare rapida si usoara,
  • Rezistent la penetrarea radacinilor,
  • Rezistent la UV si ozon,
  • Prietenos cu mediul si sustenabil,
  • Durata de viata mai mare de 50 de ani.
  • Solutii tridimesionale prefabricate
TAGS: