//Koncept Design: Creativitate, Inovație, Profesionalism

Koncept Design: Creativitate, Inovație, Profesionalism

Koncept Design se angajează într-o mare varietate de proiecte rezidențiale și comerciale de la concepție până la finalizare, oferind o gamă diversificată de servicii și produse. Axați pe nevoile individuale ale clienților, acordă o atenție deosebită examinării și înțelegerii cerințelor, indiferent de stadiul construcției, pentru a obține rezultate de înaltă calitate.

Într-un interviu recent cu echipa Koncept Design, aceștia au dezvăluit atât provocările, cât și realizările companiei din perspectiva activității desfășurate, precum și perspectivele și obiectivele lor pentru perioada următoare.

Să începem cu o retrospectivă a anului 2023. Cum s-a văzut piața construcțiilor prin prisma activității companiei? Cum estimați că veți termina anul?

Anul 2023 a reprezentat pentru noi un an de creștere semnificativă, în special în segmentele de ferestre, uși rezidențiale și amenajări interioare. Această tendință pozitivă a fost alimentată de cererea în creștere pentru ferestrele și ușile noastre termoizolante din PVC și aluminiu, dar și pentru soluțiile noastre inovatoare în amenajările interioare, inclusiv uși de interior MDF și lemn masiv, compartimentări de sticlă și mobilier personalizat.

Cum vedeți anul 2024 în ceea ce privește piața proiectelor de construcții? Cum vedeți evoluția pieței în nișa dvs. uși rezidențiale de interior în următoarele 6-12 luni?

Pentru 2024, ne așteptăm la o continuare a cererii ridicate în segmentul nostru diversificat de produse și servicii. În special, în ceea ce privește ușile rezidențiale de interior, anticipăm o creștere susținută pe măsură ce clienții devin din ce în ce mai interesați de soluții personalizate și de calitate superioară.

Dacă ați avea puterea de a schimba ceva la domeniul construcțiilor din țara noastră, ce ați alege să schimbați și de ce?

Am opta pentru o mai mare conștientizare a beneficiilor aduse de soluțiile inovatoare în materie de uși și ferestre. Considerăm că educația clienților în privința avantajelor oferite de materialele de înaltă calitate și de designul personalizat ar aduce îmbunătățiri semnificative în procesul de luare a deciziilor.

Schimbarea ar consta într-o abordare mai proactivă în informarea clienților cu privire la opțiunile disponibile, tehnologiile inovatoare și beneficiile pe care le pot aduce casei lor. Acest demers ar contribui nu doar la creșterea gradului de conștientizare a clienților, ci și la dezvoltarea unei înțelegeri mai profunde a impactului pe care alegerile lor le pot avea asupra calității vieții și a eficienței energetice a locuințelor.

În esență, crearea unei comunități de cumpărători informați și educați ar conduce la alegeri mai bine fundamentate, cu beneficii pe termen lung pentru proprietarii de locuințe și pentru întregul sector al construcțiilor. Educația clienților în privința avantajelor materialelor durabile și a designului personalizat ar reprezenta, astfel, un pas important către construcții mai sustenabile și mai eficiente din punct de vedere energetic în țara noastră.

Care sunt 3 sfaturi pe care le-ați acorda unui client nou pentru achiziția corectă de uși rezidențiale de interior?

Pentru a asigura o achiziție corectă a ușilor rezidențiale de interior, vă recomandăm să țineți cont de următoarele sfaturi esențiale:

Acordați atenție sporită materialelor și finisajelor – Când alegeți uși rezidențiale de interior, investiți timp în a analiza materialele și finisajele disponibile. Ușile noastre, realizate din MDF și lemn masiv, sunt recunoscute pentru durabilitatea lor și eleganța distinctivă. Alegeți un material care să se potrivească nu doar esteticii casei dumneavoastră, ci și cerințelor de rezistență în timp.

Măsurați corect spațiul – Un aspect crucial în procesul de achiziție este măsurarea corectă a spațiului în care urmează să fie instalată ușa. Asigurați-vă că dimensiunile sunt exacte și că se potrivesc perfect. Consultați specialiștii noștri, care vă pot oferi sfaturi experte și vă pot ghida în alegerea potrivită. O integrare perfectă în designul casei dumneavoastră începe cu o măsurare precisă.

Explorați opțiunile personalizate – Fiecare casă este unică, iar ușile rezidențiale ar trebui să reflecte personalitatea și stilul dumneavoastră. Explorați opțiunile personalizate disponibile, de la finisaje la modele și detalii decorative. Alegerea ușilor personalizate vă va asigura că acestea se potrivesc perfect cu stilul și preferințele dumneavoastră unice, adăugând un element distinctiv la interiorul casei dumneavoastră.

Aceste sfaturi vizează nu doar aspectul estetic, ci și funcționalitatea și potențialul de durabilitate al ușilor rezidențiale de interior. În final, alegerea corectă va contribui la crearea unei atmosfere armonioase și funcționale în locuința dumneavoastră.

Care sunt 3 capcane/greseli des întâlnite pe care le observați că le fac cumpărătorii când achiziționează partea de uși rezidențiale de interior?

Există câteva capcane frecvente în procesul de achiziție a ușilor rezidențiale de interior, de exemplu:

Una dintre cele mai întâlnite greșeli este alegerea inadecvată a dimensiunilor. Este crucial să măsurați corect spațiul disponibil și să vă asigurați că ușile alese se potrivesc perfect. Evitați astfel problemele legate de dimensiuni neconcordante, care pot afecta funcționalitatea și aspectul estetic al ușilor.

Fiți atenți la calitatea materialelor, deoarece aceasta contribuie semnificativ la durabilitatea ușilor. Investiția în materiale de calitate superioară asigură o durată de viață mai lungă și performanțe optime.

Pentru a evita deciziile nepotrivite și pentru a vă asigura că alegeți soluțiile optime pentru nevoile dumneavoastră, este recomandat să consultați specialiști în design interior. Acești profesioniști vă pot oferi sfaturi valoroase, pot personaliza soluțiile în funcție de stilul casei dumneavoastră și vă pot ghida în alegerea ușilor potrivite.

Dacă ar fi să vă raportați la concurența directă, care ar fi un top 3 atuuri care vă plasează în fața acesteia?

Oferim o gamă largă de produse personalizate, inclusiv ferestre, uși, compartimentări de sticlă și mobilier la comandă. Această diversitate ne permite să răspundem la nevoile unice ale clienților, oferindu-le soluții adaptate și distincte.

Ne focalizăm în mod deosebit pe calitatea superioară a materialelor și finisajelor. Investim în materiale durabile și finisaje de înaltă calitate pentru a asigura nu doar un aspect estetic deosebit, ci și o durată de viață îndelungată și rezistență optimă.

Avem o abordare orientată către client, punând accent pe consultanță și oferind soluții personalizate pentru fiecare nevoie. Expertiza noastră în domeniu ne permite să înțelegem în profunzime cerințele clienților și să le oferim soluții adaptate, construind relații de încredere pe termen lung.

Aceste atuuri ne plasează într-o poziție avantajoasă în comparație cu concurența, evidențiind angajamentul nostru față de diversitate, calitate și servicii personalizate.

Care sunt 2-3 proiecte recente la care lucrați sau le-ați finalizat recent și ce soluții tehnice din portofoliul dvs. ați folosit?

Am încheiat recent proiecte notabile, iată câteva imagini pentru a oferi o perspectivă mai detaliată asupra realizărilor noastre.

Ne puteți spune câteva din obiectivele Regal Ship pe care le implementați în această perioadă?

Implementăm cu hotărâre obiectivele Regal Ship, axându-ne pe valorile noastre fundamentale: calitate, corectitudine, seriozitate, respect și creativitate. Astfel, ne concentrăm pe:

Experiență și calitate superioară – Priorizăm calitatea în toate aspectele produselor și serviciilor noastre, asigurându-ne că fiecare interacțiune cu clienții noștri este una de excepție.

Inovare continuă – Urmărim să devenim cel mai atractiv brand francizabil în amenajările interioare, prin inovație continuă și perfecționarea unui flux organizat, care să conecteze eficient beneficiarul final cu producătorul nostru de produse personalizate.

Portofoliu complex de produse și servicii – Ne propunem să creăm, testăm și implementăm un portofoliu complet și complex de produse și servicii de înaltă calitate. Acestea vor fi puse în valoare de un personal instruit și dedicat, oferind o experiență extraordinară și adaptată fiecărui client în parte.

Aceste obiective reflectă angajamentul nostru în a oferi soluții inovatoare, de calitate superioară și personalizate, contribuind la consolidarea poziției noastre în domeniul amenajărilor interioare.