//KEEP SAFE / WORK HARD: It is our duty to keep the lights on!

KEEP SAFE / WORK HARD: It is our duty to keep the lights on!

Pandemia COVID – 19 a afectat toate domeniile economiei, inclusiv pe cel al construcțiilor.

Printre consecințele apărute ca efect al coronvirus se enumeră urmatoarele:

  • Întârzieri în ceea ce privește activitatea de supply chain. Startul perturbărilor cauzate de coronavirus a avut loc în China. Întrucât China reprezintă o tremie din totalul de producători la nivel global, întârzierea producției este deja o tendință care se manifestă la nivel mondial, afectat fiind și sectorul construcțiilor.
  • Implementarea măsurii carantinei produce întreruperi semnificative în dezvoltarea proiectului (ex. forța de munca scăzută a contractorilor).
  • Schimbări economice – lipsa anumitor investiții ce afectează industria.

Brisk Group promovează un comportament pro-activ și informativ în cadrul proiectelor, prin aplicarea măsurilor necesare pentru limitarea impactului Covid-19 în rândul clienților și al proiectelor, dar și în rândul organizației noastre.

Continuitatea activității este o cerință absolut necesară în această perioadă. Punem mare preț pe acest aspect, în special în aceste momente, atât noi cât și partenerii cu care lucram. Suntem pregătiți să le punem la dispoziție partenerilor noștri tot suportul și toate serviciile noastre.

Brisk Group a implementat măsurile de protecție și prevenție pentru a limita cât mai mult impactul pe care coronavirus îl are asupra clienților, partenerilor și angajaților noștri, și anume: dezinfectarea locurilor de muncă, aprovizionarea cu dezinfectant, prosoape de unică folosință și săpun, iar în ceea ce privește soluțiile de comunicare și organizare bazate pe tehnologie, Brisk Group le are implementate încă din perioada anterioară izbucnirii crizei Covid – 19.

O parte dintre acestea se regăsesc mai jos:

  • Digitalizarea șantierelor folosind o platformă online care face ca interacțiunea pe teren sa fie una minima, astfel fiind sporită activitatea și comunicarea online.
  • Ședințe online, apeluri si conferințe video.
  • Discuții live/online în vederea schimbului de informații necesare.
  • Soluții bazate pe platforme cloud.

Brisk Group continuă sa fie prezent în toate proiectele!

Cu siguranță aceasta este o perioadă mai dificilă pentru toată lumea dar, în ciuda acestui aspect, sperăm că va trece la fel de repede precum a sosit. Între timp, este datoria noastră să ne desfășurăm în continuare activitatea și să fim cu un pas înaintea schimbărilor !

“It is no use saying‘we are doing our best.’ You have got to succeed in doing what is necessary.” – Sir Winston Leonard Spencer-Churchill