//Innovation Hub: Consiliul Scarborough aprobă construirea a două case prototip eficiente din punct de vedere energetic

Innovation Hub: Consiliul Scarborough aprobă construirea a două case prototip eficiente din punct de vedere energetic

Consiliul Scarborough a dat undă verde pentru construirea a două case prototip de înaltă eficiență energetică, care vor fi folosite pentru instruirea studenților despre cum să creeze mai multe clădiri care să contribuie la reducerea emisiilor de carbon.

Keyland Developments urmează să construiască cele două proprietăți, numite Innovation Hub, la Village Construction Skills din High Eastfield Farm, Eastfield. Comitetul de planificare a acordat în unanimitate aprobarea pentru Innovation Hub, Cllr Phil Trumper numindu-l „un mare pas inovator”.

Un raport pregătit pentru consilieri a exprimat care ar fi scopul dezvoltării: „Solicitantul, Keyland și partenerul său SoHoCo speră că locuințele le vor permite să demonstreze eficacitatea proiectării lor în crearea unor case foarte eficiente din punct de vedere energetic, care pot fi utilizate în scopuri de cercetare și formare, cu studenții din Village Skills Construction, învățând cum să construim astfel de clădiri și înțelegând cum diferitele componente trebuie reunite pentru a îndeplini cerințele acreditării Passivhaus. „

Clădirile Passivhaus, a căror idee vine de la Institutul Passivhaus din Germania, realizează o reducere de 75% a necesităților de încălzire a spațiului, comparativ cu practica standard. Standardul Passivhaus este folosit acum pentru a ajuta industria să realizeze reducerile de carbon de 80% stabilite ca țintă legislativă pentru guvernul britanic.

Sursă: thescarboroughnews.co.uk