//Highlights PVC Schüco 2020

Highlights PVC Schüco 2020

Chiar daca expozițiile de anul acesta au fost anulate, Schüco a pregătit mai multe noutăți în domeniul sistemelor pentru ferestre si uși din PVC. Destinate in principal sectorului rezidențial, noile soluții au aplicație și in domeniul clădirilor comerciale. Produsele prezentate sub motto-ul ”Căminul tău contează” transformă în realitate viziunea  beneficiarilor de case de azi și de mâine prezentând tehnologii smart pentru produse din PVC, într-un stand virtual.

Ușile glisante de dimensiuni mari, cu design ”Panorama” dar cu profile zvelte sunt in trend. Acum avem această soluție constructiva, cu lățimi vizibile ale profilelor de doar 74 mm – o dimensiune extraordinară pentru sisteme de uși glisant-liftante din PVC în sistemul Schüco LivIngSlide. In plus, aceste usi glisante au pragul de 0mm și acționare electrică ascunsă.

Pentru alte aplicații, sunt disponibile și sistemele glisante Schüco SoftSlide și respectiv liftant-glisant Schüco EasySlide, care completează paleta de produse din PVC, astfel încât să putem oferi fiecărui beneficiar soluția potrivită.

În domeniul ferestrelor, dezvoltarea unei noi feronerii Schüco pentru ferestre pivotante deschide o nouă  gamă de aplicații. Monitorizarea radio a stării de închiderii a ferestrelor poate fi acum folosită și pentru ferestre din PVC. O soluție constructivă absolut nouă, sistemul Schüco  Symbiotic reunește calitățile aluminiului și plasticului într-un profil cu lățimi vizibile mici și un design purist. Acest sistem poate fi folosit și pentru construcții comerciale, aspectul exterior fiind de profil din aluminiu.

Interesul permanent pentru confortul beneficiarilor este ilustrat de soluțiile de prag de înălțime 0 mm pentru  uși de balcon din seria LivIng cu unul sau două canate, de soluția de ventilație integrată în ferestre Schüco VentoTherm Twist precum și de protecția solară interioară Schüco Integralmaster.

Deja suntem obișnuiți cu ușile de intare din aluminiu echipate cu sisteme de control acces și de comunicare prin videointerfon . Acum, aceste sisteme, Schüco DSC Smart Touch și Schüco BlueCon se pot  utiliza și pentru usi Schüco LivIng. Deschiderea ușii este controlată prin intermediul aplicației Schüco BlueCon. Datorită tehnologiei Bluetooth, modulul de control al accesului Schüco BlueCon permite funcționarea fără cheie a ușii de intrare folosind un smartphone.

Vizitați noul site https://pvc.alukoenigstahl.ro, unde puteti studia componentele fiecărui element prezentat în aceasta expoziție online.

Despre Alukönigstahl România

Alukönigstahl este o companie de succes, activă in Europa Centrală și de Sud-Est, care se află la a patra generație în proprietatea familiei König. Munca în echipă și dezvoltarea inovativă a produselor au propulsat Alukönigstahl în poziția de lider de piață. De peste 60 de ani există o alianță cu doi producatori internaționali de sisteme: Schüco, leader mondial al sistemelor din aluminiu și experti in PVC si Jansen, specialist în profile din oțel.

Din 1995 a fost inființată și Alukönigstahl Romania, cu sediul central și depozit în Bucuresti. Împreuna cu cei peste 3.000 de parteneri din domeniul investițiilor imobiliare, arhitecturii și construcțiilor metalice, în ultimii 25 de ani Alukönigstahl Romania a realizat peste 5.000 de proiecte si construcții reprezentative, dintre care amintim: Ana Tower, Globalworth Campus, Coresi Business Resort, Sky Tower, Globalworth Tower, UBC Iasi, Cluj si Timisoara.

Pentru mai multe informații,te invităm sa vizitezi site-ul companiei: www.alukoenigstahl.ro și paginile sale de de Facebook , LinkedIn si Instagram.