//Descopera noutatile GEBERIT pentru 2019

Descopera noutatile GEBERIT pentru 2019

Geberit foloseste pasiunea pentru design si tehnologie pentru a inspira si a incanta consumatorii din intreaga lume.

Aplicand cunostintele cuprinzatoare si aproape 150 de ani de experienta in domeniul tehnologiei sanitare, Geberit se asigura ca produsele pe care le comercializeaza nu sunt doar frumoase pentru a fi admirate, ci si fac viata mai usoara si mai confortabila.

Responsabil fabricate din cele mai bune materiale durabile, produsele Geberit reprezinta un echilibru perfect al designului elegant si al functionalitatii remarcabile. Acestea sunt usor de curatat, usor de utilizat si cresc nivelul confortului, ilustrand posibilitatile nelimitate create atunci cand Design Meets Function.(Designul intalneste functionalitatea)

In fiecare an Geberit inoveaza pentru a va crea confort sporit si durabil prin functii inteligente si estetica atemporala. In anul 2019, Geberit vine pe piata cu produse noi care sa satisfaca cele mai diverse cerinte ale consumatorilor.

In primul rand, in acest an, Geberit prezinta obiectele ceramice si mobilierul de baie, care se bucura de aceeasi calitate consacrata la nivel mondial, precum instalatiile sanitare. In plus, sunt caracterizate de un design atemporal, capabil sa tina pasul cu fiabilitatea elementelor tehnice Geberit din spatele peretelui.

Baile pot oferi versatilitate si libertate de design surprinzatoare si de aceea Geberit a creat mai multe colectii care sa se potriveasca stilului dvs.: Citterio, MyDay, Xeno2, Acanto, ICon. Cu o gama larga de ceramica si mobilier pentru baie cu dimensiuni compacte, exista acum mai multe oportunitati de a crea un spatiu deosebit in camera de baie, fara a compromite stilul.

In afara de colectiile pentru baie si mobilier, Geberit lanseaza produse noi in randul clapetelor de actionare a spalarii, a modulului de extragere a mirosurilor si a sifoanelor pentru balcon. Aveti mai multe informatii despre aceste produse noi in randurile care urmeaza.

Daca in bucatarie aveti hota, in baie de ce nu ati avea noul modulul Geberit pentru extractia mirosurilor?

Geberit lanseaza noul modul Duofresh, care extrage mirosurile chiar din vasul WC. Acesta poate fi usor de montat in spatele clapetelor Sigma01, Sigma10, Sigma20, Sigma21, Sigma30, Sigma50, chiar daca clapetele sunt deja instalate. In plus, acest model ofera clapetei o lumina ambientala de ghidare pe timpul noptii. In cadrul modulului Duofresh puteti monta si compartimentul pentru pastile odorizante, care va oferi un plus de prospetime si igiena toaletei dvs.

Design-ul clapetei Sigma50 este imbunatatit: butoanele sunt subtiate si finisajul clapetei este din materiale foarte bune din punct de vedere calitativ: sticla, ardezie, metal, plastic, plus posibilitatea de a personaliza fata clapetei cu materialul si modelul dorit.

Pentru modelele Sigma10, Sigma20, Sigma30 au aparut culorile mate, pe care nu puteti lasa amprente si se curata foarte usor.

Cei care folosesc produsele Geberit de mult timp si vor totusi ceva nou, se pot bucura de un nou design al clapetei Twinline.

Sifoanele pentru balcon Varino, reprezinta o noutate si principalul avantaj este ca nu ingheata pe timpul iernii.

Geberit este lider pe piata europeana in domeniul produselor sanitare, oferind o valoare adaugata remarcabila in domeniul tehnologiilor sanitare si a produselor de baie.

Geberit este un ambasador global al calitatii, cu birouri de vanzari in peste 40 de tari si 30 de fabrici de productie in intreaga lume, cu sediul in Rapperswil-Jona, Elvetia, unde Caspar Melchior Albert Gebert a infiintat compania in 1874.

Peste 12.000 de angajati si-au luat angajamentul sa ofere clientilor produse inovatoare, sustenabile si durabile de cea mai inalta calitate. Geberit se mandreste cu competenta sa puternica de inovare, activata si sustinuta de activitatile ample de cercetare si dezvoltare ale Grupului. Clientii pot fi siguri ca produsele noi le satisfac nevoile – sa nu mai mentionam de cele mai inalte standarde de calitate.