//Cum să eviți supraîncălzirea și să te bucuri de lumina naturală?

Cum să eviți supraîncălzirea și să te bucuri de lumina naturală?

Într-o lume în continuă schimbare, cu temperaturi medii în creștere și perioade de căldură extremă tot mai frecvente, preocuparea pentru confortul termic în interiorul locuințelor capătă o importanță din ce în ce mai mare. În acest context, soluțiile ingenioase și tehnologice devin esențiale pentru a menține un mediu interior plăcut, fără a suferi de efectele negative ale supraîncălzirii.

Strategii pentru a evita supraîncălzirea în spațiile cu ferestre mari de sticlă

Împreună cu experții de la Schüco și Alukönigstahl, două nume recunoscute în industrie pentru soluțiile lor inovatoare și calitatea superioară, vom descoperi cum să evităm supraîncălzirea și să creăm un mediu interior răcoros și plăcut, indiferent de condițiile meteo de afară.

Un exemplu în acest sens este disponibilitatea unei soluții de protecție solară exterioară integrate pentru ușile glisante precum Panorama Design Schüco AS PD 75.HI, Schüco AS 67 PD dar și pentru ușile glisante și liftant-glisante din seriile Schüco ASE 60/80.HI.

Schüco IntegralMaster – umbrire integrată în vitrajul termoizolant

Un astfel de sistem sofisticat de protecție solară textilă dezvoltat de Schüco, este Schüco AB ZDS  – Zip Design Screen, conceput pentru a reduce semnificativ transferul termic în zilele cu soare. Acest sistem de rulouri prezintă o rezistență remarcabilă la condițiile meteorologice dificile și se menține stabil chiar și în fața vânturilor puternice.

Schüco Schüco Integralmaster reprezintă o altă opțiune pentru a asigura protecție solară în cazul ferestrelor mari, în special în proiectele construite folosind sistemele Schüco AWS și pereți cortină FWS 50/60. Fiecare proprietar poate alege nivelul optim de umbrire, fără a afecta priveliștea către exterior. Rulourile IntegralMaster pot fi acționate manual sau cu ajutorul unui motor electric.

Ferestre și uși inteligente

În ceea ce privește ventilația, Schüco TipTronic reprezintă o abordare modernă și inteligentă, permițând automatizarea deschiderii și închiderii ferestrelor, ușilor de balcon și ușilor glisante. Cu feroneria mecatronică Schüco TipTronic, motorul de acționare este discret amplasat, iar comanda poate fi realizată prin intermediul unui buton sau dispozitive smartphone/tabletă. Această tehnologie oferă posibilitatea de integrare în sistemele de casă inteligentă, oferind funcții de ventilație eficientă. De asemenea, prin sincronizarea cu sistemele de încălzire și umbrire, se pot obține economii semnificative de energie.

Pentru mai multe informații, puteți vizita site-ul companiei www.alukoenigstahl.ro și paginile de social media.