//Brisk Group nominalizat la categoria Best Project Management Company of the Year pentru al doilea an consecutiv in cadrul CIJ Awards Gala Romania 2019

Brisk Group nominalizat la categoria Best Project Management Company of the Year pentru al doilea an consecutiv in cadrul CIJ Awards Gala Romania 2019

Brisk Group, una din cele mai bune optiuni vizand serviciile de Project si Cost Management au fost nominalizati la categoria Best Project Management pentru al doilea an consecutiv in cadrul evenimentului CIJ Awards Gala Romania. Cu o experienta atat locala cat si internationala, proceduri si o echipa formata din specialisti puternic ancorati si cu o experienta solida in domeniul constructiilor, Brisk Group s-a dezvoltat la un standard international si continua sa o faca implicand-se in proiecte complexe, de orice dimensiune.

Anul 2019 a adus echipei Brisk Group multe activitati si performanta, cu proiecte noi de diferite anverguri, iar odata cu acestea o expansiune puternica si sustenabila in Romania, in UK si in Republica Moldova. Echipa s-a dezvoltat sanatos, depasind numarul de 35 de membrii cu peste 55 de proiecte, iar la nivel local in Romania activitatea s-a extins in peste 15 judete.

“Expansiunea Brisk se datoreaza intregii echipe. Pot afirma ca ceea ce ne propusesem sa facem in decursul anului acesta, am reusit sa obtinem inca de la inceputul trimestrului 3. Opinia noastra obiectiva si mereu argumentata aduce un plus valoare proiectelor in care suntem implicati. Fiecare membru al echipei este puternic ancorat in realitatile pietei, mereu preocupat de responsabilitatile sale si nu in ultimul rand fiecare dintre noi ne dorim si actionam pro-activ si gandim in perspectiva. Toti din echipa Brisk au inteles si actioneaza in spiritul moto-ului nostru care este sa fim cu pas inainte, sa anticipam si sa evitam situatiile critice in cadrul proiectelor in care suntem implicati, iar atunci cand intampinam evenimente neprevazute sa cautam si sa gasim calea cea mai buna de rezolvare. Asa se explica expansiunea noastra sustenabila, ne dorim sa crestem in continuare sanatos si sa venim in sprijinul clientilor nostii, adaugand un plus valoare proiectelor in care suntem implicati.” Bisnel Claudiu – Managing Partner Brisk Group.