//Baptistii din municipiul Constanta isi fac biserica

Baptistii din municipiul Constanta isi fac biserica

Biserica Crestina Baptista nr 3 „Speranta” va ridica pe strada Razboieni din Municipiul Constanta un lacas de cult. Potrivit surselor din presa, la inceputul lunii februarie s-a depus la Agentia pentru Protectia Mediului Planul Urbanistic Zonal delimitat de strazile Razboieni, Chiliei, Dorobanti si incinta Scolii Generale nr 1.

Conform surselor citate de ziaruldeconstanta.ro: „Terenul pe care se doreste realizarea investitiei are o suprafata de 473 mp, folosinta curti-constructii. Situatia existenta reda o parcela pe care sunt ridicate doua corpuri de proprietate, din care o constructie destinata locuirii cu suprafata de 97 mp si o constructie anexa cu suprafata de 30 mp, care se intentioneaza a fi desfiintate. Suprafata zonei de studiu este de 10.773 mp, delimitata conform Avizului de Oportunitate nr. 81653/09.05.2019, din care 8525 mp reprezinta loturile existente intre strazile Dorobanti la nord, Chiliei la vest, Razboieni la sud si incinta Scolii Generale nr. 1 la est, printre care si parcela care a generat PUZ. Aceasta cuprinde parcela care a generat PUZ-ul.”

Puteti urmari evolutia acestui proiect si a altor lacase de cult solicitand un abonament la VICTA – singura asistenta virtuala de vanzare la santierele din Romania.