//Alege LAPP pentru aCASĂ!

Alege LAPP pentru aCASĂ!

Calitatea produselor utilizate pentru instalația electrică, conectică și transmitere date este foarte importantă. Și, pentru că ne preocupă mereu funcționalitatea în siguranța, vă ajutăm să finalizați proiectele fie că este vorba despre o casă, birou, hotel sau un ansamblu rezidențial.

Pe shop.lapp.ro, am organizat  într-o colecție permanentă, LAPP pentru aCASĂ, produse care se adresează atât profesioniștilor (electricieni) cât și celor care doresc să-și realizeze singuri proiectul.

Alegeți din gama noastră de produse, cabluri pentru instalația electrică (NYM, H07V-K, ÖLFLEX Clasic), cabluri pentru transfer de date ( ETHERLINE), pathcorduri de la 0,25 la 10 m, fibră optică și conectori, scule de tăiat și sertizat, bandă izolatoare, tuburi de protecție pentru cabluri, prelungitor electric pentru mașina de tuns gazon, stație și cabluri pentru încărcare mașini electrice și plug-in.

Până pe 30 septembrie, transportul este gratuit pentru orice comandă plasată pe shop.lapp.ro și puteți avea produsele din categoria LAPP pentru aCASĂ  la prețuri speciale.

Pentru tot ce înseamnă conectare, alegeți produsele LAPP! Suntem la un click distanță de proiectul dumneavoastră!

Detalii pe: https://shop.lapp.ro/collections/lapp-pentru-acasa