//Vindem-Ieftin.ro furnizeaza Beton de statie la Cifa oriunde in Romania

Vindem-Ieftin.ro furnizeaza Beton de statie la Cifa oriunde in Romania

Vindem-Ieftin. ro platforma ONLINE, cunoscuta pentru serviciile pe care le ofera in domeniul materialelor de constructii, a inclus un nou serviciu:: livrarea Betonului la Cifa in orice oras din Romania!

Proiectul a fost lansat sub brandul Divizia de Betoane si are ca scop preluarea solicitarilor si comenzilor  de catre consultanti specializati, distribuiti pe zone ale tarii, astfel incat livrarea betonului sa fie una cat mai rapida si la un pret cat mai avantajos.

Ce trebuie sa faci pentru a achizitiona Beton la Cifa intr-un timp cat mai scurt?

Procesul de achizitionare  este unul foarte simplu:

1.Trimiti o solicitare direct pe site-ul Vindem-Ieftin.ro sau telefonic, iar un consultant specializat va negocia pretul necesarului tau, astfel incat oferta finala sa fie una cat mai avantajoasa.

2. Dupa preluarea solicitarii, consultantul va lua in considerare criterii importante precum: distanta, serviciile de livrare, pretul, categoria de beton, timpul de livrare, deoarece vanzarea betonului este una consultativa, iar oferta finala va fi influentata  de necesarul clientului si zona de livrare.

3. Datorita colaborarii cu diferite statii de betoane din Romania, Vindem-ieftin.ro ofera o gama variata de categorii de beton, acesta fiind livrat la cifa, impreuna cu serviciile conexe  de pompare, in functie de necesitate.

,,Depunem constant eforturi pentru a furniza clientilor nostri cele mai bune solutii si produse  atunci cand construiesc sau renoveaza. Timpul este un element pretios, iar obiectivul nostru principal este de a facilita cat mai mult procesul de achizitie al materialelor de constructii prin consultanta de specilitate si ofertele personalizate in functie de cantitate si zona de livrare”. – Cosmin Raileanu, General Manager Vindem-ieftin.ro

Vindem-Ieftin. ro sustine proiectele tuturor persoanelor  care doresc sa construiasca si au nevoie de materiale de constructii de la fier beton, panouri sandwich, cofraje, Beton la Cifa, tigla metalica, Tamplarie PVC, tencuiala decorativa,  pana la materiale pentru amenajari interioare/exterioare. Pentru toate materialele necesare, clientii primesc consultanta de specialitate gratuita, pretul fiind NEGOCIABIL in functie de cantitate. Cu cat cantitatea este mai mare si  pretul este mai mic. In plus, materialele se pot debita in functie de necesitate, pe comanda; fiind livrater direct din fabrica  pe santierul de lucru sau adresa clientului.

Ai o turnare beton? Vezi de ce ar trebui sa ne contactezi:

  • Consultanta de specialitate telefonica
  • Beneficiezi de Livrare Rapida
  • Gama variata de categorii de beton
  • Certificat de Conformitate
  • Pret Negociabil in functie de cantitate

In acest mod, poti economisi timp si bani atuncu cand construiesti!