//Trei colecții noi de ceramică de la Geberit

Trei colecții noi de ceramică de la Geberit

Geberit România își mărește anul acesta portofoliul de produse cu trei colecții noi de ceramică. Selnova, Smyle și ONE sunt menite sa diversifice optiunile celor care doresc să beneficieze de confort sporit și o calitate mai bună a vieții.

Trei colecții noi de ceramică de la Geberit
Colecția Selnova

Astfel, prin introducerea noilor obiecte sanitare de ceramică în gamă, Geberit rămâne fidelă direcției sale de acțiune Design Meets Function. Această direcție implică îmbinarea funcționalitații cu designul pentru produsele aflate în fața peretelui.

Geberit Selnova, cu liniile sale clasice, poate fi încorporată în orice baie. Geberit a ales un design simplu și discret și a adus funcționalitatea în prim plan. Geberit Selnova se deosebeste prin raportul unic intre calitatea fără compromis si pret, lucru ce adevenit sinonim cu brandul Geberit. Selnova nu este o colecție clasică, ci una menită să ofere diversitate indiferent de nevoi. Astfel, sub umbrela Selnova, se află subgamele Square, Compact  și Comfort.

  • Diferitele modele clasice ale Geberit Selnova Square se îmbină armonios în fiecare încăpere. Acest lucru, pe lângă multe soluții inteligente pentru cerințe speciale face ușor de transformat o baie cu aspect demodat într-una modernă și utilă. Colțuri și margini, noi inspirații.
  • Gama specială Geberit Selnova Compact oferă soluții ideale și elegante pentru băi mici sau cele pentru oaspeți. Lavoare cu o adâncime mică pentru montaj în colț,vase WC și un bideu cu dimensiuni mici combină confortul și libertatea de mișcare. Adesea doar câțiva centimetri fac diferența într-o încăpere mică.
  • Soluțiile oferite de Geberit Selnova Comfort permit persoanelor în vârstă și celor cu mobilitate redusă să-și păstreze independența în baie fără a se face compromisuri asupra calității montajelor. Produsele implementează funcționalități importante într-un design atrăgător. Acest aspect este bazat pe mulți ani de experiență ale Geberit în dezvoltarea și fabricarea de soluții pentru băi care cuprind nevoile tuturor generațiilor. Aceste soluții includ un lavoar extrem de plat oferind spațiu amplu pentru picioare când un scaun cu rotile este rulat dedesubt sau vase WC cu o proiecție largă de 70 cm pentru a facilita deplasarea ușoară de pe scaunul cu rotile și un scaun WC securizat împotriva alunecării.

Colectia Smyle

Cea de-a doua colecție de ceramică ce se lansează anul acesta în România este Geberit Smyle. Prin designul său contemporan, Smyle creează o atmosferă relaxantă și pozitivă în baie și aduce armonie și lejeritate băilor, chiar și celor pentru oaspeți. Cu un aspect clar de ordine și utilizare eficientă a spațiului, Smyle atinge cel mai înalt nivel de comoditate în baie din orice situație structurală.

Colectia ONE
Colecția ONE

Colectia ONE

Vasul WC si bideul Geberit ONE cu design asortat sunt atât elegante, cât și perfect proporționate. Un moment de uimire vine la deschiderea capacului toaletei, când apare un interior de vas ceramic cu aspect asimetric, cu geometrie interioară fără margini, astfel asigurând un jet de apă TurboFlush foarte silențios. Mulțumită tehnologiei avansate de instalare, înălțimea toaletei poate fi ajustată flexibil fără a fi nevoie să umblați la cadrul defixare în perete – chiar și după ani de la instalare.

Atunci când excelența întălnește diversitatea prin colecțiile de baie Geberit, rezultă băi unice cu personalitate. Astfel, se creează medii în care sunt satisfăcute cerințele și dorințele individuale. Ele oferă libertate creativă, fiecare creându-și propriul stil

Foto ilustrare: Colecția ONE