//TOP 6 motive pentru care merita sa alegi rulourile de gazon Oxygazon

TOP 6 motive pentru care merita sa alegi rulourile de gazon Oxygazon

O alegere ecologica, prietenoasa cu mediul, rulourile de gazon natural au avantajul de a putea fi montate instant, spre deosebire de semintele de gazon.

Pentru o inverzire rapida a spatiilor exterioare, fie ca vorbim de curtea unei case rezidentiale, spatiul din fata unui hotel sau terenul de langa o pensiune, rulorurile de gazon natural sunt cea mai buna variantă posibila din cel putin 6 motive. Iara care sunt acestea:

  • E verde intens, natural, sanatos si viguros

Mai mult decat verdele, ce alta culoare face trimitere mai directa la viata? Dincolo de estetica si functionalitate, gradina ta trebuie sa fie locul in care te simti ca intr-o scurta vacanta, sa fie locul tau de evadare, coltul tau verde care iti reda energia si vitalitatea de care ai nevoie.

  • Produce cu 30% mai mult O2 decat un gazon obisnuit

Gazonul este al treilea element al naturii producator de oxigen, dupa arbori si alge. Pentru ca numarul firelor de iarba din OxyGazon este mai numeros decat al unui gazon obisnuit, acesta are capacitatea de a absorbi substantele nocive.

  • Purifica aerul pe care il respiri

Daca locuinta ta nu este in mijlocul padurii, acolo unde aerul este puternic ozonat, atunci incearca sa aduci natura la tine acasa. Planteaza OxyGazon, iar sarcina lui va fi de a absorbi poluantii gazosi. Frunzele de iarba si bacteriile din sol ii vor dizolva in compusi.

  • Are efect terapeutic dovedit

Daca in Evul Mediu savantii administrau roua ca tratament in afectiuni variate,  astazi conceptiile oamenilor s-au mai schimbat. Totusi, mersul pe iarba umeda a diminetii te va inviora si revitaliza. Pentru inceput, doua-trei minute sunt suficiente. Treptat, poti sa ajungi la maximum 15 minute de plimbare. Aceasta activitate repetata dimineata, de cateva ori pe saptamana, te va ajuta sa fii mai rezistent la frig, sa iti imbunatatesti circulatia sangvina a membrelor inferioare si sa fii mai tonic pentru ziua care urmeaza.

  • Cu 1000% mai dens fata de un gazon insamantat

Rapid, durabil, facil, dens, verde, estetic, uniform, comod…  sunt doar cateva dintre argumentele care sustin alegerea rulourilor de gazon.

  • Curatat de boli si daunatori

OxyGazon-ul nu are buruieni, iar potentialii daunatori care apar pot fi inlaturati cu usurinta prin consilierea de specialitate cu specialistii nostri.

Pentru a se adapta necesitatilor tuturor clientilor, Oxygazon propune 3 tipuri de rulouri de gazon:

  • Oxygazon Royal Seceta: Rezistent la seceta, arsita si soluri sarate. Solicita oferta
  • Oxygazon Royal Sport: Foarte rezistent la calcare si uzura, potrivit pentru tunderi joase. Solicita oferta
  • Oxygazon Royal Umbra: Cel mai estetic si fin rulou de gazon, produs prin folosirea unor amestecuri de seminte de cea mai buna calitate. Solicita oferta
TAGS: