//TeraSteel – numărul 1 pe piața de panouri termoizolante din România

TeraSteel – numărul 1 pe piața de panouri termoizolante din România

TeraSteel, este liderul pieței de panouri termoizolante, potrivit studiului realizat de Neomar Consulting, la nivelul anului 2019, în România.

Studiul realizat în perioada ianuarie-decembrie 2019 estimează valoarea pieței de panouri termoizolante la 130 milioane de euro, în creștere cu 9% față de 2018, ca urmare a avansului luat de sectorul construcțiilor industriale. Cantitativ, piața de panouri termoizolante din România a depășit 8 milioane de metri pătrați în 2019, cu un avans de peste 13% față de 2018.

TeraSteel ocupă prima poziție în piața de panouri termoizolante din țară, cu o cotă de piață de 20,9%. Primii 3 jucători din piață însumează o cotă de piață de 50% valoric și de circa 55% cantitativ.

Avem o echipă puternică și o rețea solidă de parteneri cu care am realizat proiecte de succes. Ne-am dezvoltat constant și oferim un portofoliu complet de soluții, cea mai nouă fiind Lead by TeraSteel, un nou concept de hală metalică pentru clădirile viitorului. Suntem numărul 1 în România, iar asta ne arată că suntem pe drumul cel bun. Vom continua să ne facem treaba ghidându-ne după cei 4D care ne definesc: determinare, delocalizare, digitalizare și dezvoltare”, spune Cosmin Pătroiu, director general TeraSteel.

Produsele TeraSteel România și Serbia sunt prezente în 25 de țări europene, unde compania este recunoscută drept un partener strategic.

Fabricile TeraSteel din România sunt situate în Parcul Industrial TeraPlast din Sărățel, Jud. Bistrița-Năsăud (producție panouri termoizolante) și în localitatea Bistrița (fabrică de producție profile zincate). Fabrica din Serbia este situată în orașul Leskovac și este prima unitate de producție a Grupului TeraPlast în afara României, dar și prima unitate de producție cu capital integral privat românesc, inaugurată în străinătate după 1990. Anul trecut, TeraSteel a lansat Lead by TeraSteel: un nou concept de hală metalică pentru clădirile viitorului, sustenabilă și reutilizabilă. Soluția propusă de TeraSteel este realizată din materiale de cea mai înaltă calitate și este prietenoasă cu mediul. Beneficiarii halelor Lead by TeraSteel pot obține certificate LEED și BREAM – cele mai înalte certificate în domeniul sustenabilității.

Mai multe detalii pe: https://bit.ly/3k9ESVX