//Shop.Vindem-Ieftin.ro singurul site din Romania care Negociaza pretul materialelor de constructii in functie de cantitate!

Shop.Vindem-Ieftin.ro singurul site din Romania care Negociaza pretul materialelor de constructii in functie de cantitate!

Anuntam cu entuziasm, lansarea site-ului Shop.Vindem-Ieftin.ro, un site ce vine in sprijinul clientilor care sunt in cautarea materialelor de construtii in cantitati mai mari: la palet, bax sau pachet. In plus, pretul poate fi NEGOCIAT in functie de cantitate, dar si zona de livrare.

Site-ul Shop.Vindem-ieftin.ro pune la dispozitia clientilor, produse variate, atent selectionate din diferite categorii pentru pentru orice tip de proiect si se adreseaza atat persoanelor  juridice, cat si persoanelor fizice care au un plan sa construieasca .

# Clientii isi pot negocia oferta in functie de cantitate!

Prin butonul de Negociaza, incurajam clientii sa ne trimita o oferta pe care deja o au si pe care noi o putem trimite Producatorilor si Furnizorrilor cu care noi colaboram  pentru o oferta cat mai avantajoasa. Cu cat lista de materiale este mai mare, cu atat pretul este mai mic.

# Cumperi mult, platesti mai putin prin Shop.Vindem-ieftin.ro!

Site-ul intentionaeza sa fie o punte de legatura  intre client si companie, de aceea punem la dispozitia vizitatorilor nostri virtuali, serviciul de consultanta de specialitate  gratuita.

Fie ca este vorba de un proiect mai mare, sau o simpla renovare a locuintei site-ul, pune la dispozitie un numar de 21 de consultanti specializati pe categorii de materiale.

Consideram ca nu este suficient sa oferim doar materiale de constructii, din contra, dorim sa oferim un plus de valoare serviciului si conceptului nostru, astfel incat clientul final sa fie cat mai multumit de materialele de constructii achizitionate prin intermediul nostru.

,,Prin Shop.Vindem-ieftin.ro ne-am extins mai mult segmentul de comunicare in mediul online, deoarece dorim sa fim alaturi de persoanele care construiesc printr-o metoda sigura si simpla de achizitionare, dar in acelasi timp dorim  sa oferim si  informatii cat mai utile prin serviciul de consultanta telefonica, mai ales in aceasta perioada in care ONLINE-ul a capatat o putere si mai mare in comparatie cu depozitele sau magazinele de bricolaj. “( Cosmin Raileanu, General Manager Vindem-ieftin.ro).

# Cumperi totul dintr-un singur loc= Economiesti TIMP si Bani

Structura site-ului Shop.Vindem-Ieftin.ro a fost gandita astfel incat sa permita o navigare cat mai intuitiva si un desgn cat mai prietenos atat pentru varianta de desktop si mai ales pentru mobile.

Am dorit sa avem o parte interactiva, de aceea am introdus pe prima pagina a site-ului un formular prin care persoanele interesate sa poata afla intr-un timp relativ scurt pretul devizului lor de materiale de constructii.

# Construieste inteligent!

De ce sa cumperi materiale de constructii de pe site-ul Shop.Vindem-ieftin.ro ?

 • Primesti o oferta de pret pentru intreaga lista de materiale
 • Zero risc la achizitie
 • Gama variata de produse
 • Consultanta de specialitate gratuita
 • Transport asigurat oriunde in Romania
 • Preturi intre 10-15% mai mici decat in depzitele clasice
 • Interfata simpla, prietenoasa
 • Materialele se pot debita in functie de dimensiuni
 • Materiale pe comanda speciala in functie de dimensiuni si preferinte
 • Materiale de calitate la pret de Producator
 • Pret corect fara adaosuri de manipulare si logistica  a produselor
 • Economisesti timp!
 • Iti poti Negocia Oferta!