//ProfilistLED: înscrie-te la concursul de soluții de design de iluminat ale unui lobby

ProfilistLED: înscrie-te la concursul de soluții de design de iluminat ale unui lobby

Tinerii arhitecți, arhitecții de interior, studenții facultăților de profil din țară, dar și profesioniștii din domenii creative conexe, sunt invitați să își expună ideile de design de iluminat pentru spațiile de tip lobby în cadrul Design Award. Competiția este organizată de ProfilistLED, o companie cu experiență și renume pe piața de profil.

Transformă zona de lobby într-un spațiu inedit și luminos destinat vizitatorilor și comunității Nod makerspace și ai șansa de a câștiga unul din cele 3 premii de 1000eur, 500eur sau 150eur (plus abonament Fanatic și cursuri de inițiere la Nod makerspace).

Acest concurs este menit să încurajeze creativitatea și abordările diferite din dorința de a genera un proiect coerent care îl va transpune pe vizitator într-un spațiu deja cunoscut pentru promovarea designului de înaltă calitate. ProfilistLED Romania este un partener de încredere al Mater și Nod makerspace în materie de sisteme de iluminat, parteneriat care se bazează pe inovație și pasiune pentru acest domeniu. Competiția a venit, așadar, ca un pas firesc, iar ogranizatorii oferă la dispoziție un spațiu în care lumina să stimuleze creativitatea și dorința de a face lucruri inedite.

Care sunt cele 4 criterii principale care vor trebui aplicate în propunerea de amenajare:

  • Funcționalitate: trebuie luate în considerare dimensiunile generoase ale spațiului și diferite scenarii de iluminat, luând totodată în considerare și nevoile de zi cu zi ale zonei
  • Estetica: aspectul general al spațiului va trebui luat în considerare, dar și înălțimea și circuitul publicului și al membrilor
  • Materiale: se vor folosi orice tip de materiale puse la dispoziție de partenerii ProfilistLED
  • Dimensiuni: soluția finală va trebui să se încadreze într-un corp sau ansamblu de lumini de 3x7m

Cine va juriza competiția?

În echipa de jurizare vor lua parte oameni cu experiență precum: Lorena Brează (Coordonator The Challenge Academy), Ștefan Ghenciulescu (Redactor șef al publicației Zeppelin), Florin Cobuz (CEO al Nod makerspace) și Demetrius Tănase (Designer de produs la ProfilistLED).

Pentru înscrieri și regulamentul complet, puteți accesa pagina dedicată: https://profilistled.ro/design-award/

TAGS: