//Performant 88 Premium de la Helios: Fereastra pentru arhitecturi deosebite

Performant 88 Premium de la Helios: Fereastra pentru arhitecturi deosebite

Estetică, confort și luminozitate – acestea sunt trei dintre caracteristicile de bază ale ferestrei Performant 88 Premium de la Helios, marcă deținută de compana BDM Grup Invest, care produce și comercializează ferestre și uși termoizolante de PVC și aluminiu încă din anul 2004.

„Fereastra Helios Performant 88 Premium este pentru cei care preferă estetica aluminiului, dar care în egală măsură vor să profite de avantajele profilelor de PVC. Recomandăm acest produs pentru arhitecturi deosebite și investiții longevive. Gama aproape nelimitată de culori și texturi permite adaptarea ușoară la orice stil arhitectural, iar eficiența ferestrei o transformă într-una de top în clasa ei, din punct de vedere al coeficientului termic. Acest produs vine cu o suprafață vitrată mai mare decât a oricărei alte ferestre, atât datorită pachetelor de sticlă de 52mm, dar și datorită designului profilului ce poate fi îngropat în zidărie, respectiv a alinierii dintre toc și cercevea, fapt care oferă și influențele unui design modern” – specialiștii Helios.

Inovație, stil și calitate de top

Fereastra Helios Performant 88 Premium este o soluție ideală pentru construcțiile cu necesități speciale atât la nivel de arhitectură, cât și la nivel de coeficient sporit de izolare termică și fonică. Potrivit studiilor de specialitate, profilul cu 7 camere deține cele mai bune performanțe tehnice actuale, iar designul modern îi dă o notă estetică aparte. Complexitatea produslui îl transformă într-un un pionier al fiabilității, tocmai datorită unor catacteristici excepționale, aceasta fiind totodată o soluție perfectă și pentru investițiile de tip case pasive.

De ce merită să optezi pentru o fereastră Performant 88 Premium?

  • Profil de PVC placat cu aliminiu, coplanar, cu 7 camere, cu adâncime constructivă de 93,5mm. Vine cu extra garnitură mediană în profil pentru creșterea izolației termice și pentru a oferi un randament ridicat, dar și o estetică deosebită
  • Toc aliniat cu cercevea fapt care conferă un design modern, ideal pentru soluții arhitecturale în tendințe actuale
  • Deschiderea maximă a ferestrei este de 1000x2500mm
  • Vitrajul este standard cu 3 foi de sticlă, cu o gamă variată până la sticle speciale, până la o grosime maximă de 52mm. Armatura specială în profil susține greutăți mari ale sticlei
  • Bagheta pachet de sticlă de aluminiu sau baghetă caldă
  • Garnituri 3+1 sub pachetul de sticlă
  • Se poate opta pentru profil cu spumă în camerele de armatură ale tocului și cercevelei ce asigură o izolație termică excepțională

Beneficiile acestui produs au fost deja testate în cadrul unor proiecte de referință. Unul din acestea este lucrarea Case Bune, un proiect de succes care se bucură deja de estetica, luminozitatea și de confortul oferite de Performant 88 Premium.

Clienții pot alege din multiple variante constructive și opțiuni estetice. Produsul vine cu o gamă variată de culori, cu diferite opțiuni de sticlă (4 anotimpuri, antiefracție, securizată, varietate de sticle mate și decorative) și cu feronerie disponibilă cu forme și culori variate, inclusiv balamale ascunse. Fereastra Helios Performant 88 Premium beneficiază și de 5 ani de garanție și este 100% reciclabilă.

Mai multe detalii despre acest produs sunt disponibile pe website-ul care poate fi accesat aici.