//Noi soluții de iluminat de la Consolight

Noi soluții de iluminat de la Consolight

În zilele noastre, conceptul de 3i (instrumentat, interconectat și inteligent) – nucleul de bază al oricărei clădiri sau oraș inteligent – a pătruns în fiecare colț din viața de zi cu zi a oamenilor. În această eră a Internetului Lucrurilor, inovația continuă și progresul diferitelor echipamente ne faciliteză în mod constant înțelegerea tehnologiei moderne, iar viața noastră este ghidată și schimbată de aceste inovații tehnologice perturbatoare.

Printre acestea, industria iluminatului cu LED nu face excepție. Sistemele inteligente de management al iluminatului maximizează confortul utilizatorilor, asigură un mediu de lucru mai productiv şi reduc consumul de energie prin implementarea unor soluții de iluminat dezvoltate cu cele mai noi tehnologii.

Conform recomandărilor, iluminatul trebuie să fie suficient de flexibil şi de dinamic, ca să permită oamenilor să fie eficienți, indiferent dacă lucrează la calculator, citesc, crează, discută sau se distrează.

Astfel, gamele pe care le selectăm se află într-o continuă evoluție. Le căutăm cu scopul  de a găsi noi căi de a îmbunătăți viața și mediul de lucru al oamenilor, dându-le libertatea de a-şi alege corpul de iluminat potrivit, prin intermediul unor soluții de iluminat pentru clădiri fiabile și performante.

Astăzi, există mai multe opțiuni de iluminare disponibile decât oricând. În ciuda acestui fapt, iluminatul cu LED este alegerea simplă de a economisi la facturile de utilități.

De ce ar trebui să aleg panourile LED încastrate din gama Elmax?

Panourile LED-uri menționate sunt supuse unor cerințe foarte specifice, concepute pentru a menține experiența cu care ne-am obișnuit clienții – astfel încât să poată fi utilizate pentru o mare varietate de proiecte.

Aceste panouri LED, montabile în tavan casetat 600×600 mm, înseamnă preț atractiv împreună cu calitate,  performanță crescută și o garanție de 5 ani. Puterea electrică instalată este de 40W având o eficiență luminoasă de 100 lm/W și temperatură de culoarea alb neutru (4000k). Panourile LED încastrate din gama Elmax au posibilitatea de echipare cu kit de emergență cu autonomie 1-3 ore.

Și, ca și în cazul tuturor produselor Elmax, panourile cu LED sunt supuse testării aleatorii pentru a ne asigura că, continuă să îndeplinească cerințele standardelor și ale clienților.

De ce să lucrați cu specialiștii din departamentul de iluminat de la Consolight?

Succesul nostru pe piața iluminatului se bazează pe valori reale care fac diferența: experiență și o perspectivă globală asortată cu tehnologii de vârf și precizie. Pentru a face față complexității proiectelor în care ne implicăm, propunem soluții originale, în armonie cu arhitectura, natura și oamenii care le vor utiliza.

Certificări și parteneriate multiple: de la cei mai mari producători la nivel mondial.

Portofoliu extins: game complete de echipamente pe stoc, la prețuri competitive.

Specializare: dezvoltând un departament dedicat, nu numai că oferim produse specifice dar și consultanță privind:

 • Evaluarea nevoilor beneficiarului (preluare date tehnice, realizare măsurători lumino-tehnice, stabilire restricții / condiții);
 • Realizarea ofertei tehnice și comerciale (realizarea proiectului lumino-tehnic în Dialux, alegerea aparatelor de iluminat și stabilirea necesarului);
 • Calcule de eficiență energetică și de estimare a economiei realizate;
 • Estimarea timpului de amortizare a investiției;
 • Asistență la implementarea proiectului.

SMART:

 • Controlul luminilor Wi-Fi cu aplicații de pe smartphone.
 • Aplicațiile software sunt optimizate pentru sistemele de iluminat conectate și datele colectate din clădiri inteligente, orașe inteligente și alte soluții Internet of Things.

Produse și materiale atent alese: produse fiabile atât pentru iluminat cu LED cât și clasic.

Adaptabilitate:  pentru orice fel de aplicabilitate și mediu (inclusiv cele cu condiții speciale), respectiv:

 • Corpuri pentru uz industrial, comercial și stradal;
 • Corpuri de iluminat decorative de interior şi exterior;
 • Corpuri de iluminat de siguranță și senzori;
 • Corpuri de iluminat pentru medii ATEX(mediu cu potențial expoziv);
 • Stâlpi pentru iluminat și accesorii.

Servicii one-to-one: ofertare și proiecte 100% adaptate solicitărilor.

Pentru mai multe detalii despre serviciile și produsele Consolight, vă invităm să accesați website-ul: https://consolight.ro/website/