//Maximizează potențialul aparatelor de tăiere cu plasmă cu ajutorul accesoriilor Hypertherm

Maximizează potențialul aparatelor de tăiere cu plasmă cu ajutorul accesoriilor Hypertherm

Știați că aparatele de tăiere cu plasmă pot să dea randament mult mai sporit cu ajutorul unor accesorii de calitate? Plasmaserv, specialistul care vă pune la dispoziție o gamă completă de aparate, echipamente, consumabile și accesorii pentru sudură și tăiere, vă propune o soluție performantă care va da garantat rezultate. Cu ajutorul accesoriilor originale Hypertherm aparatele de tăiere cu plasmă se vor transforma din sisteme standard de debitare în soluții profesionale care dau randament și se comportă exemplar.

Indiferent de operațiunea pe care o plănuiți, prin intermediul brandului Hypertherm, echipa de consultanți Plasmaserv vă pun la dispoziții accesorii de înaltă calitate precum:

  • Ghidaje și tractorașe ajutătoare pentru tăiere
  • Echipament de protecție, mănuși, măști și ochelari
  • Filtre de aer, cadru cu roți, cabluri, telecomenzi, cutii și huse
  • Clești de masă și împământare
  • Consumabile speciale pentru tăiere în unghi

Echipa de specialiști Plasmaserv este pregătită să vă ofere servicii complete, de la consultanță tehnică, demonstrații de funcționare, service și chiar și reparații. Consumabilele Hypertherm recomandate de aceștia nu doar că vor prelungi durata de funcționare a aparatelor de tăiere cu plasmă, dar vor și crește substanțial rezultatele obținute în urma folosirii acestora.

Top 5 consumabile recomandate pentru maximizarea potențialului aparatelor de tăiere cu plasmă:

Specialiștii pun la dispoziția dvs un catalog consistent de variante de accesorii care pot fi accesate la acest link. În top 3 recomandări se regăsesc:

  • Filtre de aer Eliminizer – rolul acestora este de a proteja aparatele împotriva aerului contaminat. Acestea reduc apa și deșeurile atât de dăunătoare pentru calitatea tăierii dar și pentru durata de viață a sursei de plasmă. Cu ajutorul acestor accesorii se vor realiza economii importante.
  • Huse antipraf pentru aparate – acestea ajută la eliminarea pericolului cauzat de particulele de praf care apar la șlefuire sau chiar a scânteilor de sudură. Cele două pot cauza probleme grave aparatului în sine, așadar este important ca acesta să fie bine protejat.
  • Huse protecție pistolet – acest tip de husă protejează caburile pistoletului de arderi și abraziuni, greșeli care ar putea fi destul de costisitoare ulterior. Acest tip de husă are lungimea de 7,6m și se atașează cu velcro.

Pe website-ul oficial Plasmaserv veți regăsi mai multe detalii despre serviciile și furnizorii pe care îi au în portofoliu, dar și gama completă de accesorii care vă poate maximiza potențialul aparatului de tăiat cu plasmă.