//LUMAG, UTILAJE DE MICĂ MECANIZARE și produse industriale

LUMAG, UTILAJE DE MICĂ MECANIZARE și produse industriale

Sata Tools TechSRL Ploieştireprezentanță la nivel național pentru toate brandurile pe care le deține și distribuie, oferă în cadrul proiectului Smart Quality o gamă diversă de produse profesionale și echipamente industriale, de calitate superioară. Compania face parte din grupul de firme Metatools, ce are o istorie de peste 20 de ani a businessului bazată pe dezvoltări continue și investiții susținute.

Profilul proiectului Smart Quality este B2B și oferă soluții inteligente pentru diferite business-uri care urmăresc profesionalismul.

Unul din brandurile pe care proiectul Smart Quality le promovează pe piața din România este LUMAG. Cu o experiență de peste 10 ani, Lumag produce și inovează gama de mașini și echipamente de construcție de înaltă calitate, cu aplicații atât în zona profesională, cât și cea DYI. Filozofia Lumag este de a perfecționa și îmbunătăți continuu performanțele produselor, fără a compromite prețul, know-how-ul și dezvoltarea. Produsele Lumag sunt fabricate având în vedere criterii stricte de calitate și proiectare germană, fiind conforme cu cerințele pieței și reglementările în vigoare la nivelul pieţei europene.

Mașinile sunt echipate cu motoare puternice și fiabile, ce garantează o durată lungă de viață.

Pentru mai multe detalii, accesează https://www.smartquality.ro/branduri-Lumag-b12.htm  

Întreaga gamă Lumag poate fi utilizată în cadrul proiectelor industriale, deoarece calitatea germană garantează profosionalism și suport unor astfel de lucrarări.

Din dorința de a răspunde tuturor nevoilor clienților, portofoliul Lumag este caracterizat prin diversitate. Solicită mai jos detalii referitoare la produsele Lumag.