//Layher: La achizitia unei schele trebuie avut in vedere ca aceasta sa detina toate documentele de calitate si agrementarile specifice

Layher: La achizitia unei schele trebuie avut in vedere ca aceasta sa detina toate documentele de calitate si agrementarile specifice

La nivel mondial, Layher este lider in productia si furnizarea de schele pentru industrie, evenimente, lucrari de executie si/sau reabilitare fatade, lucrari de infrastructura, sisteme de protectie temporara a monumentelor sau zonelor de lucru etc. Expertiza de pana in prezent i-a transformat in unii din cei mai apreciati specialisti pentru piata de profil, astfel am incercat sa aflam cateva sfaturi utile pentru specialistii aflati in cautare de solutii precum cele oferite de echipa Layher.

3 sfaturi in alegerea schele 

In primul rand schela trebuie sa prezinte siguranta atat la montaj cat si la utilizare; sa fie friendly-user, oferind astfel usurinta si rapiditate la montaj, sa existe stocuri disponibile astfel incat sa nu existe sincope in procesul de livrare si montaj.

 3 capcane pe care sa le evitam si cum 

La achizitia unei schele trebuie avut in vedere ca aceasta sa detina toate documentele de calitate si agrementarile specifice, sa indeplineasca complet caracteristicile tehnice ale proiectului si, in cazul priectelor ce implica volume mari de schela, sa se aiba in vedere capacitatea de a livrara aceste cantitati.   

Mituri despre schele care nu sunt tocmai adevarate sau pe de-a intregul adevarate 

Unul dintre mituri este ca latimea podinei de minim 1.0m (s-a demonstrat si marii producatori de schela au aplicat, faptul ca o latime a schelei de 0.73-0.75m este suficienta pentru lucrari aplicabile la fatade).  

Un alt mit ar fi ca pentru structurile cu geometrii complexe, cea mai buna varianta de schela ar fi sistemul teava-cupla – complet gresit! Marii producatori de schele au conceput si dezvoltat in continuare sistemele de schela modulara. Schela Layher, prin sistemul Allround, ofera posibilitatea conexiunii in 8 puncte, fiind astfel posibila utilizarea acestei schele atat in industrie cat si la structurile cu cele mai complexe geometrii.   

Care sunt plusurile/minusurile anumitor tipuri de schele 

Ca producator si furnizor de schela, am prefera sa ne raportam doar la sistemele de schela Layher. 

// VITEZA MAI MARE

Putem furniza orice cantitate necesara de produse potrivite la momentul potrivit – oriunde in lume. Layher are societati subsidiare in mai mult de 30 de tari pe toate cinci continentele, cu o retea stransa de centre de servicii nationale. Viteza reprezinta si motto-ul conceptului nostru de logistica. Clientii au posibilitatea de a-si ridica materialele de la un centru de servicii Layher sau de a le primi la un depozit sau “la timp” direct pe santier.

// MAI MULTA EXPERIENTA

Traditia s-a transformat in experienta si expertiza. Expertii nostri transmit aceste cunostinte mai departe – in toata lumea. Este posibil ca clientii existenti sa doreasca sa incerce o abordare diferita, iar clientii noi ar putea avea nevoie de sustinere la asamblarea structurii de schele Layher. Specialistii Layher se ocupa de sarcinile si cerintele specifice si gasesc solutii elocvente pentru clientii nostri, solutii care sunt atat profitabile, cat si eficiente. Sfaturile bune din partea Layher sunt garantate. Noi avem grija de clientii nostri la fiecare nivel, deoarece cooperarea cu acestia pe baza unei increderi mutuale, precum si succesul lor, sunt importante pentru noi.

// MAI MULTE CUNOSTINTE

Instruirea aprofundata reprezinta cheia succesului. Din acest motiv, Layher organizeaza seminarii periodice de instruire in cadrul carora ii pregatim pe clientii nostri pentru provocarile curente si viitoare referitoare in mod specific la esafodaje. Aceasta schema de instruire este sustinuta de multe alte optiuni, ca de exemplu cursuri practice de instruire cu privire la produse si intalniri periodice cu montatorii de schele pentru promovarea fluxului de informatii dintre experti si colegi. Si nu in ultimul rand, Layher ofera publicatii cuprinzatoare cu privire la toate aspectele legate de construirea schelelor.

// MAI MULTA CLARITATE

Timp economisit, utilizarea materialelor in cel mai bun mod, logistica imbunatatita. Toate acestea pot fi realizate cu programul software de planificare Layher, LayPLAN, sau cu uneltele speciale Layher pentru AutoCAD®. Programul software Layher inseamna fiabilitate mai mare la stabilirea bugetelor si la planificarea proiectelor de constructie de schele. Optimizarea gestionarii inventarului si transparenta completa a costurilor pentru materialul utilizat in cadrul unui proiect. Dupa introducerea dimensiunilor si a variantei de asamblare necesare, programul software Layher ofera o propunere de esafodaj cu lista de materiale corespunzatoare in doar cateva secunde.

// CALITATE MAI BUNA

Oamenii vorbesc despre calitate. Noi pur si simplu o producem. Calitatea Layher inseamna procese de productie de ultima generatie, materiale alese cu grija, automatizare inteligenta si forta de lucru extrem de calificata. Produsele noastre respecta cele mai recente standarde de securitate si au certificarea DIN/ISO, aprobarea TÜV Germania si multe alte clasificari de calitate germane si internationale. 20.000 kilometri de tevi de otel realizate printr-o manopera de calitate superioara reprezinta o marturie convingatoare cu privire la standardele de calitate ale Layher.

Care sunt motivele pentru care cilentii interesati ar merita sa va ceara o oferta de pret 

La nivel mondial, Layher este lider in productia si furnizarea de schele pentru industrie, evenimente, lucrari de executie si/sau reabilitare fatade, lucrari de infrastructura, sisteme de protectie temporara a monumentelor sau zonelor de lucru etc., oferind produse si servicii de calitate clientilor sai. Mai mult de-atat, asiguram suport tehnic si logistic la cel mai inalt nivel.