//#jurnaldepandemie: „Compania noastră a luat toate măsurile de prevenție pentru combaterea răspândirii Covid-19” – FOERCH

#jurnaldepandemie: „Compania noastră a luat toate măsurile de prevenție pentru combaterea răspândirii Covid-19” – FOERCH

Cum afectează epidemia cu COVID-19 principalii actori din piața construcțiilor? Iată cum a reacționat compania FOERCH, un jucător cu o experiență de peste 50 de ani în industrie ce oferă produse de calitate pentru specialiștii din construcții.

Cum credeti că va impacta această criză industria în care dvs. activați?

Datorită contextului actual, activitatatea unora dintre clienții noștri s-a stopat. Drept urmare, preconizăm o scădere a cifrei de afaceri și de asemenea, ne așteptăm la o creștere semnificativă a valorii facturilor neîncasate.

Care sunt principalele măsuri pe care le-ați luat la FOERCH în această perioadă pentru a duce mai departe afacerea?

Compania noastră a luat toate măsurile de prevenție pentru combaterea răspândirii Covid-19. În acest sens, cea mai mare parte a personalului TESA lucrează de acasă, iar colegii din depozit au program flexibil. O altă măsură importantă a fost cea de a reduce numărul săptămânal de transporturi de marfă din Germania.

Ce citiți în această perioadă?

În această perioadă citim știri din sursele oficiale.

Ce faceți pentru a vă ține moralul ridicat? Dar pe al angajaților?

Comunicăm zilnic cu angajații prin intermediul telefonului, al emailului și al aplicației WhatsApp.