//Jaqueline HoneyBrass, un design revolutionar intre catifea premium si alama veritabila

Jaqueline HoneyBrass, un design revolutionar intre catifea premium si alama veritabila

Fotoliul Jaqueline HoneyBrass – O alegere excelenta in materie de amenajare interioara de lux datorita designului ultra modern precum si confortul sporit pe care il ofera. Scoica fotoliului este din lemn stratificat presat, iar picioarele sunt strunjite din lemn de fag. Acesta este imbracat complet in catifea premium, extrem de placuta la atingere. Fotoliul exclusivist Jaqueline HoneyBrass se potriveste perfect in boutiqueuri de hotel, restaurante sau sali de conferinta.

Fotoliul este tapitat cu materialele textile premium, foarte moi, sezutul are o baza solida ce impreuna cu spatarul curbat ofera un confort perfect chiar si pentru o perioada mai indelungata de timp. In realizarea fotoliilor noastre folosim o modalitate de lipire ecologica ce se bazeaza pe o tehnologie din Vestul Europei, adezivul fiind organic pe baza de apa. Confortul suprem este asigurat de catre catifeaua italiana ce este foarte soft, o proprietate extrem de necesara ce imbraca purtatorul in somptuozitate. Fotoliul Jaqueline HoneyBrass este completat de picioarele imbracate complet in catifea dar si de exceptionalul detaliu de alama.

Modelul de cusatura in forma de fagure pe fotoliul Jaqueline HoneyBrass este evidentiat atat pe interiorul fotoliului cat si pe exteriorul acestuia. Modelul arhaic este realizat prin cusatura multilayer 3D, o tehnologia unica in Romania. Detaliile extraordinare ale cusaturii 3D creaza o armonie completa a designului. Fotoliul are un stil rafinat ce este evidentiat de catre excelentele picioare de alama, rezultatul find un fotoliu cu o aura regala binemeritata. In realizarea instrumentelor muzicale alama este un material foarte folosit datorita rezistentei acesteia. Fotoliul Jaqueline HoneyBrass va incanta orice spatiu in care va fi plasat, mentinandu-si rezistenta si designul frumos in timp.

O piesa unica, o piesa statement ce defineste decorul oricarei amenajari avangardiste. Jaqueline HoneyBrass reprezinta alegerea perfecta, imbinand atat materialul foarte placut al catifelei cat si versatilitatea materialului de alama.