//Investiții educaționale în București: Proiecte de modernizare cu cerințe de mobilier școlar

Investiții educaționale în București: Proiecte de modernizare cu cerințe de mobilier școlar

Primăria Sectorului 6 a anunțat că se află în plin proces de reabilitare și modernizare a infrastructurii educaționale din sectorul său. Din cele 67 de unități de învățământ din Sectorul 6, aproape jumătate se află deja în proces de reabilitare sau urmează să intre în acest proces.

Reabilitarea include o serie de îmbunătățiri majore, precum transformarea clădirilor în clădiri verzi, dotate cu panouri fotovoltaice pentru producția de energie, sisteme eficiente energetic, și senzori pentru măsurarea calității aerului. De asemenea, se urmărește furnizarea de mobilier modern și de înaltă calitate, care să îmbunătățească mediul de învățare.

Pe lângă reabilitare, s-au construit și clădiri noi de la zero, inclusiv o creșă și grădinițe. În plus, Primăria Sectorului 6 a investit în reamenajarea curților a 24 de grădinițe, inclusiv în refacerea locurilor de joacă, aleilor și spațiilor verzi, cu o investiție totală de aproximativ 16 milioane de lei.

Aceste eforturi sunt menite să ofere elevilor și copiilor din Sectorul 6 un mediu educațional mai sigur, mai modern și mai prietenos cu mediul, cu speranța de a contribui la îmbunătățirea calității învățământului și a condițiilor de învățare.

Alte 22 proiecte de construcții din domeniul educațional cu necesar de mobilier școlar la care poți oferta în 2023

În plus, față de școlile din din Sectorul 6, care sunt în proces de modernizare sau construcție, conform analizei Victa, în anul 2023, alte 22 școli din București vor intra în procesul de reabilitare și modernizare și vor avea nevoie de mobilier școlar și scaune vizitatori.

Valoarea totală a acestor proiecte depășește suma de 990.30 milioane de lei, iar suprafața totală a lucrărilor se extinde la 126.958 metri pătrați.

Iată cum sunt acestea pozitionate pe harta:

Descoperă modalitățile prin care poți să depui oferte înaintea competitorilor pentru clădirile în construcție, care necesită mobilier școlar și scaune vizitatori, folosind platforma Victa.ro – asistenta ta virtuală de ofertare la șantiere.

Sursa articol: https://constructfocus.ro/ și https://victa.ro/